Mevanuraaa ohoooo çok zor işimiz yaaa nehire kapılan saç tellerini mi toplicaz şimdi bana artık abartı geliyor bunlar daralıyorum yaaa iğne ucu kadar yer bile kuru kalsa abdest olmaz diyorlar parmağımizi gotumuze sokmadigimiz kalmış onu da yapacaz sonunda .

Popy_ kız suya kapılan saçın üstüne bile dua okicaz bu mu temizlik 😁😁

Deleted_1 canım benim göte parmak sokmak istesem göt benim gotum sadece benim anlatmak istediğim abartiyorlar artık 👍 dinde zorluk yoktur temizlikte te aynı şekilde imkan doğrultusunda bir kase suyla bile abdest alabilirsin su yoksa toprakla göz korkutuyorlar onu anlatmaya çalıştım 👍ne taktınız göte parmağa

Ablanizgeldiii resmen dalga geçiyorsun bilgin yoksa fikrinde olmasın. Dini konular sence bence ile olmuyor. Ayetler hadisler niye var, sence bence ile bu iş çözülmüyor. Bari bu konularda üste çıkmaya çalışmayın ya..

sosyolog1kadin haşa dinle dalga geçmek ne haddine yorumlar abartı geldi bana Nihat Hatipoğlu dedi iğne ucu kadar yer kuru kalmicak dendiysede sabaha kadar suyun altında kalmakta israftir normal duş alır gibi abdest alsanız yeterlidir fazla su israfı yapmayın zirra dinimiz kolaylık sunmuştur böyle yorumlayıp işi zorlaştırmayın insanları dinden temizlikten uzaklaştirmayin dedi , bu bilgiyi edindim ve düşüncemi söyledim tabi işin içine dalga değil de espiri katarak saat kaç olursa olsun şartlar nasılsa yinede abdestimi ihmal etmem kim nasıl anlamak isterse anlasın bana abartı geldi banyodaki saçı toplayıp onu da yıkayıp sonra atmak falan neyse ya uğraşmayin benimle sabaha kadar söylesem de boş 😁😘