Annecimgelburaya20 Ahahahhahahahah ben tuvalette hazırlanıyorum saç parfümümü sıkıyorum losyonumu sürüyorum vücut spreyimi sıkıyorum saçlarımı dağıtıyorum sonra ışıkları kapatıyorum gidip direk kucağına oturuyorum 😂
Fantazi🫢
Mucize2 bende öyle yapıyım bari🫢 yada maske mi taksam değişik olur 🤣
Hazırlanıyodum tv izliyosa gidip yanına uzanmalar öpmeler sarılmalar mutfakta falansa elinden tutup odaya götürüyorum🙈
Annecimgelburaya20 Ahahahhahahahah maske olayı geceliğe bağlı bence 😂 ama olabilir utanıyorsanız
Bende aynı şekilde banyo da hazırlanırım eşim genelde yatak odasında olur bekler 😅 ilk giydiğim zaman bende çok çekiniyordum ama alıştım artık şimdi kızlar hatta yeni bi vücut çorabı aldım bugün geldi ef sa ne bi sürü geceliğim var ama aralarında en seksi olanı hu oldu diyebilirim link atıyorum yorumlara bakın mutlaka kusurları kapatıyor vücudu çok güzel gösteriyor önceden saten tarzı alırdım ama bu tarz şeyler daha güzel oluyor bilginiz olsun
Sedam60 güzelmiş ama fizik lazım bence buna:( benim göbek o deliklerden fışkırır 😂
Annecimgelburaya20 zannetmiyorum canım ben 70 kgum öyle fışkırma olmuyor gerçekten çok güzel gösteriyor vücudu
Sedam60 yaa bende alayım bakalım nasıl olacak🫢
Yorumlara bak mutlaka dediğim gibi aldığım gecelikler arasında en iyisi
Annecimgelburaya20 giydikten sonra adama yansşcan bacım kucağına oturcan
Sedam60 bende de var bundan giymek kısmet olmadı biraz utanıyorum galiba 🤣
Blacksea 😂 ona cesaret edemem heralde 😃
Annecimgelburaya20 ilkinde ben de çok utanmıştım😶 artık onu astım ama farklı fikirler lazım😂