Annecimgelburaya20 bende aynı durumdayım 84 ile doğum yaptım yavaş yavaş 1 sene içinde 66 kilo oldum tabiki haliyle sarkıklarım oldu Ergin kırbaçın videoları çok etkili diyorlar onu deneyeceğim ama başlayamadım henüz
Kalça🙄
Azramomyy bayılma ve soluksuz kalma garantili😂
Annecimgelburaya20 sporsuz zayıfladığın için canım ama evde pilates squat vs yap Ergin kırbaç veya Leslie yap sıkılaşma hareketlerine bak netten onları yap toparlarsın. İlk doğumumda benim de kalçalarım büyük olduğu için bi tuhaf olmuştu ama sporla yusyuvarlak dimdik olmuştu şimdi geri başlamam lazım 🤦🏻♀️🤣
Annecimgelburaya20 uygulama var 30 günde kilo ver diye orda kalça sıkılaştırmak için egzersizler var onu yap mutlaka ben onu kullanıyorum çok işime yarıyor
PiTi aslında yürüyüş yaptım hep.ve evde de yapıyordum ama niye böyle oldu bilmiyorum
Marbled evde zor yani kızımla. Yanından ayrılınca ağlıyo
Annecimgelburaya20 chole ting yapabilirsiniz ise yarıyor squatta ayni şekilde
Annecimgelburaya20 Yanından ayrılmana gerek yok ki. Oyun halısı yok mu? Yanına koyarsın. O yanında yatarken sen sporunu yaparsın. Uyurken de yapabilirsin. Yapmak istedikten sonra çözüm bulunur. Akşam eşin bakarken bile yaparsın. Spor dediğin en fazla 1 saat süren bir şey.
Annecimgelburaya20 yürüyüş tek başına yeterli değil bence
Marbled katılıyorum yeri geliyor kızım kucağımda eliptiğe çıkıyorum onu önüme pturtuyorum filan yeter ki o akşam içimden spor yapmak gelsin bir şekilde yolunu buluyorum
Birbambam etkili olsun da ayıla bayıla yapılacak mecbur 😀😀