Kızlar ben hamilelikten önce çok kiloluydum yani evlendikten sonra ameliyat oldum ve sonrasında çok kilo aldım 72 kilodan 94 lere çıktım neyse kafama koyup baya bi kilo verdim 68 e düştüm sabah akşam yürüyüş yaptım.5 ayda verdim bu kiloyu.neyse işte hızlı kilo verdiğimden vücudumda sarkmalar oldu birde kalçam çok biçimsiz yamuk yumuk hiç beğenmiyorum.kas kaybından oldu galiba.fantazi gecelik giymek istiyorum tanga falan ama kalçamı beğenmediğim için cesaret edemiyorum.hatta yeni sipariş verdim iki tane gecelik .yani sorum şu. kalçamı nasıl sıkı ve yuvarlak bi hale getirebilirim? Spora gitmek istiyorum ama şu an kızım 4 aylık. Daha çok küçük

Annecimgelburaya20 bende aynı durumdayım 84 ile doğum yaptım yavaş yavaş 1 sene içinde 66 kilo oldum tabiki haliyle sarkıklarım oldu Ergin kırbaçın videoları çok etkili diyorlar onu deneyeceğim ama başlayamadım henüz

Annecimgelburaya20 sporsuz zayıfladığın için canım ama evde pilates squat vs yap Ergin kırbaç veya Leslie yap sıkılaşma hareketlerine bak netten onları yap toparlarsın. İlk doğumumda benim de kalçalarım büyük olduğu için bi tuhaf olmuştu ama sporla yusyuvarlak dimdik olmuştu şimdi geri başlamam lazım 🤦🏻‍♀️🤣

Annecimgelburaya20 Yanından ayrılmana gerek yok ki. Oyun halısı yok mu? Yanına koyarsın. O yanında yatarken sen sporunu yaparsın. Uyurken de yapabilirsin. Yapmak istedikten sonra çözüm bulunur. Akşam eşin bakarken bile yaparsın. Spor dediğin en fazla 1 saat süren bir şey.

Marbled katılıyorum yeri geliyor kızım kucağımda eliptiğe çıkıyorum onu önüme pturtuyorum filan yeter ki o akşam içimden spor yapmak gelsin bir şekilde yolunu buluyorum