Ecivicivokke Sevgili anneler iki hafta sonra oglusumun doğum günü ama aklımda hiç bir şey yok evde kutlayacağım çok bir şey yapmayacağım ancak sizlerinde bebislerinize yaptığınız 1 yaş suslemelerini merak ediyorum 😍 fotoğraflarınızı bekliyorum 😍💃💃
Polyannacilik Ecivicivokke ben daha ağustosta yaptım 12 sinde kızımın deniz kızlı konsept yapmıştım ama erkeğe şey olabilir ayıcık konsepti yada safari konsepti hoş duruyor
Yasak_elma Ecivicivokke Erkek çocuklarına jurasirk park dinozor konsepti cok güzel oluyor.Bikac dinozor oyuncakları alırsın büyüklü kuçüklü sonra arka temadada kullanırsın pastasınıda ona göre yaptırırsın👌İnternette dinozor temalı doğum günlerine bakabilirsin örnek olarak.Ben erkek cocuklarına dinorlu şeyleri cok yakıştırıyorum👌
Ecivicivokke Polyannacilik bende onu düşünüyorum safari falan ama farklı neler olabilir diye merak ettim 🤗
Ecivicivokke Polyannacilik teşekkürler daha izlemiyor çizgi film ama safari güzel hayvanları çok seviyor 😍
Pembepanterr Ecivicivokke bizimde 6 Ayımız var şimdiden düşünmeye başladım ama hep klasik aynı şeyler 😏 Sanirim bu sene yere oturarak kutlama moda benim arkadaşım öyle kutlamıştı 😇
Yasak_elma Ecivicivokke erkek cocuklarina bi pantolon bi tişört yetiyor bence.Ne temali yapacaksan ondan bi tişort alırsın tamam.Fahriye evcen bile oğlu karana 2 yaş doğum gününde ralli ferrari falan temalı dogum günü yapmış oğluna bitek ferrari tişortü altınada düz kot pantolon diydirmis.Abartiya gerek yok bence teman güzel olsun yeter
Ecivicivokke Pembepanterr yani oturarak olanlar sanırım fotoğraf çekimi için ki çok fazla bir şey de yapmayı düşünmüyorum anı olsun istiyorum sadece
Ecivicivokke Yasak_elma arkadaşın attığı fotoğraf da ki kıyafeti görünce aklıma geldi benim de aynısı oğlum da var onu giydiririm yeter aynen ekstra masraf yapmak istemiyorum tek fotoğraf için
Ecivicivokke Yasak_elma sadece renk yapicam ya tema yapmıcam düşününce masamın arkası hep tablo siyah beyaz gri şeklinde bende onlara uyumlu devam edeyim diyorum