Ecivicivokke Yasak_elma sadece renk yapicam ya tema yapmıcam düşününce masamın arkası hep tablo siyah beyaz gri şeklinde bende onlara uyumlu devam edeyim diyorum
Yasak_elma Ecivicivokke Öylede olur.Ama ben çocuk yaşta olunca dogum günü sahibi komseptili daha güzel oluyor daha cici oluyor çocuklar daha cok egleniyorlar öyle
honeyland Pembepanterr yok canım anladım satmadıgını organızasyon gibi birşey tutmuşsun sanırım Ankara yazıyordu bende Ankara’dayım sormak istedim fiyatını
Yasak_elma Ecivicivokke Anladım canım senin arka duvarın musait değil😐Olsun sade yaparsanda güzel olur🙂
Ecivicivokke Yasak_elma aynen aslında aklımda o var bakalım mağazalara gitmeyi düşünüyorum yoksa internetten bir şeyler sipariş edicem ama bir türlü nasip olmadı hain oğlum uyumuyor uyumuyor çıkacağım zaman yatıyor kalkmıyor 🙄
Mucize2 Ecivicivokke 25 eylülde 2 yaşını kutlucaz onuda deniz kızı konsepti seçtim oğlum martta yaşına girecek onada safari yapacağım çünkü adı Aslan 🦁😂
Ecivicivokke Mucize2 çok güzel olmuş canım nice güzel yaşları olsun inşallah 😍😍 ben bu kadar büyük bir şey düşünmüyorum ya evde aile arası inşallah
Pembepanterr honeyland canım o ben değilim benim bebeğim daha 6 aylık beğendiğim için kaydetmistim sayfanın ismi ladestasarimm sorun isterseniz ben Adanadayım 😊
Mucize2 Ecivicivokke bizim aile kalabalık onu çağırsan onu çağırmadan olmuyo mecbur mekan tutuyorum 😂 çok teşekkür ederiz 🙏🏼
Ecivicivokke Mavininoyunu çok guzel olmuş ellerine sağlık bende bugün aldim siyah Gold tonlu süsler bakalım nasıl olucak
Fatosss Fatosss bu şekilde yaptım ben organizasyonlar bana çok yüksek fiyat verince kendim yaotim herseyi