• Sağlık
  • Hamile arkadaşlar yardımcı olabilir mi????????

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim dün uçağa bindim ve şuan yurtdışındayım ve dün geceden beri kahve rengi akıntım var biraz tedirginim ve korkuyorum. Böyle bişey yaşamış olan var mı. Doktoruma ulaşamadım malesef. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen 🙏🏻

Esme89 bende hamilelikte oyle koyu bi leke ile karsilastim cok korkmustum ama hic bisey olmadi siz ne olur ne olmaz yinede bi doktora gorunun bazen stresten olabiliyor

Esme89 canım orda acile git yardımcı olurlar hangi ülkeye gittin

Hira almanyaya geldim 1 hafta burda olcam sonra geri döncem

• Hira bunu yanıtladı.

Esme89 daha çok yeni hamilesin mutlaka bi doktora git acile falan ne olur ne olmaz

Ben hamileyim 12haftaya kadar hayatim zindandi resmen kahverengi lekelerden dolayi😐uzanip dinlenin ayaklarinizi hep yuksekde tutun,ilişkiye sakin girmeyin,sicak dus almayin sicak cay corba içmeyin. Ve en kisa zamanda dokdora gorunun en iyisini dokdorlar bilir kendni yormus olmandan dolayida ola bilir herkesin lekelenmeside farklidir❤️rabbim sağsalim kucagina almayi nasib etsin inşəAllah

Esme89 mutlaka acile git orda ne olur ne olmaz dil falan biliyorsanız gidin zaten Almanya Türkiye gibi doktorları bile çoğu Türk ihmal etme

Esme89 kahve rengiyi dr lar nırmal karşılıyor genelde ama ihmale de gelmez 🤔