Maysa Bayanlar bir bakarmisniz şurada bir karartı var ama gebelik yok gibi tecrübeler bı bakabilir mi
Anka Maysa yani bakınca gebelik yok bence ama test bozuk olabilir kız nasıl durdun ben silik görmüştüm hemen tahlile koştum özellikle özel hastanede yaptır hemen veriyorlar sonucu
Maysa İl Sedaa ilk yaptığımda negatifti sonra böyle olmuş negatiftir heralde sormak istedim sadece adetimde 4 gün geçti yapayım dedim
Sedaa Maysa bence ücüncüyü de dene 😂 olmazsa sağlik ocaginda kan verirsin, kan tahlilinde herşey net çıkar.
Maysa Sedaa bu testi yaptığımda tek cizgiydi demek istedim canım sonra böyle bişey oluşmuş geçersiz test heralde
Sedaa Maysa ha şimdi anladım canım, iki test yaptın sandım. Evet geçersiz bence bu. Sen en iyisi kan tahlili yaptır, orda daha net çıkar.
Maysa Sedaa adetten iki gün önce kan negatifti şimdi beş gün geçti acaba ozaman yaptığımda çıkarmıştı ara ara kaşık ağrısı oluyor bekliyorum adeti
Maysa Anka ben adete iki gün kala yaptrdim negatift şimdi 5 gün geçti ara ara kaşık sgrisi oluyor . Olucammi anlmadim aslında 2. Tecrbm oluck bir çocuğum var ama bilemedim😂
Sedaa Maysa yani mevsimden, ya da kullandıgın bi ilac varsa ondan da geç olabilir. Ama bekle bakalim biraz daha, eninde sonunda öğreneceksin hamilemisin değil misin 😁 ya herro ya merroo😅😂