Herkese Merhaba 👋🏻🌸
Kızımı hemen hemen 1 yaşından bu yana yanımda emzirerek uyutuyordum, memeyi kesince yine uyku videoları masallar vs. Bu şekilde yanımda uykuya dalıyordu geçen gün yatağını ayırdım çünkü artık yatağa sığamıyorduk🙃hamiş halimle iki karış yerde yatıyordum ben şikayetçi değildim ama eşim rahatsız oluyordu Bi anda karar verdim ve ayırdım şuan tamamen değil tabiki bizim odada uyuyor çok şükür hiçte garipsemedi normalde temas bağımlısı beni sev anne diye illa bir yerine dokundurtup Bi yerimi tutup uyurdu, neyse konuyu dagitmayayim 😅bugün öğlen uykusunda yerine yattı bende yanına yatıp uyumasını bekliycektim sen yatma anne dedi bende Peki o zaman kendi yatağıma yatayım dedim o şekilde 10 dakika içinde kendi kendine uyudu şaşırdımda yani sizler desteksiz uykuya nasıl alıştırdınız, nasil yapıyorsunuz ben aslında odaya bırakıp çıkmak istiyorum kendisine uyumasını söyleyerek ama ben çıkarsam odadan kendi de durmaz peşimden ayrılmıyor çünkü 😅bu seviyeye nasıl gelebiliriz taktik verinnn😙🌸
Desteksiz uyku 😴😴
Üzdünüz 🥲hiç mi desteksiz uyutan yok bebesini😶😅
Cicilibicili ayakta sallayan ben 🥲🥲
Cicekliperde bizde öyleydik Bi zamanlar bebeğin ne kadarlık canım 😁
Cicilibicili ayağıöda sallıyorum bende 😭 biri ayakta diğeri memede pışpışlanarak uyur en büyük de elimi tutarak uyuyor beni 3 e bölmek lazımmış onu anladım 🤪😂😂
Ask_hosmus sana Allah’tan yardımlarını dileyebilirim ancak 😅
Cicilibicili amiiin inşallah 🤧😭🤧😂😂
Yeni Doğan’dan bu yana kadar hep saç kurutma makinesi ile uyuyor onu açıyorum kendi kendine uyuyup kalıyor bende işlerimi hallediyorum 1 yaşında 10 gunluguz hiç zorlu bir bebek olmadı. 🤍
Cicilibicili 7 ay 20 gün😅
Bsrkaya maşallah de kız
Cicekliperde 41 keree maşallahh 😂 ama biraz da huy meselesi yaa 🙈
Bsrkaya ben kızıma doğduğundan beri yetişemiyorum. 😅huyu heralde
Cicekliperde olabilir canım 🤍
Cicekliperde küçükmüş ama daha 😻şimdi dişiydi atagiydi🥺düzen olması zor olur zaten bizde o zamanlar sıkıntılıydik sonra düzeldi çok şükür sizinde öyle olur Bi anda rahatlarsın inşallah 😊
Cicilibicili inşallah rahatlarım 🥲
Cicilibicili ben 🙋🏻♀️ İlk önce inemeyeceği bi yatakta yapsaydınız keşke öyle alışıyorlar benim kızım inmeyi yeni keşfetti şimdi peşimden iniyo tabi götürüp geri yatıyorum sonda kameradan izliyorum inmeye yeltenince odaya gidiyorum onuda bi kaç gün yapıyor zaten sonra bırakıyor uyuyor mesela öğlen uykusunda hiç yapmaz hemen yatar uyur ama akşam babası varsa hele sanki etini koparmışsın gibi ağlar ki babası gelsin onunla yatsın diye 😂😂
Cicilibicili babyjonr de sallanıyor benim kızımda,artık onu kesmem lazım 1 yaşına girdik ama hiç cesaret yok 😭
Cicilibicili 3 buçuk yaşına kadar ayakta salladım kızımı doğuma bile uyutup gittim ayağımda oğlumda dönene kadar cingene salıncağı diyorlar ya tavanda onunla salladım sonra ayakta benim çocuklar bir değişik ya aşırı hiparaktif ve uykuları sıfır oğlum doğduğundan beri üç uyku uymadı gündüzleri bebekken bile uyumuyordu sürekli bakınıp ağlıyordu ya şimdi bir buçuk yaşında kızım 4 kavgayı görsen iki eliyle ablasının saçına bir yapışıyor ayrımazsın ya öyle fena yoluyorlar itişiyorlar falan sinir krizi geçirmelik
Mucize2 park yatagi var ama onu hiç sevmiyor ağlıyor ona yatırınca, biraz konuşarak halletmeye çalışacağım inşallah başarılı olurum 🌸
Uykulupingue cesaretini bekleme, dene bence 🌸😊