Cicikiz ayaklarin uyuşmuyor muydu ya 🥺 bebelerde şimdiden böylelerse😅işin var o zaman 🤫🙃aslında 1.5 yaş bazı çocuklar ısırma saç çekme davranışını gösteriyor belkide normaldir 🤷♀️
Desteksiz uyku 😴😴
Cicilibicili uyuşmazmı topuklarım karıcalaşıyor düz düz oluyor gibi ablasıda böyle yolardı 3 yaşında okula başladı kreşe yani dövmedik çocuk kalmadı dönem biterken düzeldi yani tam üç buçuk yaşını geçerek düzeldi oğlanda aynısı olur gibi 🥲😒
Cicilibicili ay inşallah 🤲🌸
Cicilibicili Benim kızım da 3 yaşında olucak bir ay sonra. 6 aydan beri kendi yatağında odasinda desteksiz uyuyor, sadece ben yanında yerde oturuyorum ya da uzanıyorum o uyuyana kadar montessorie yabuyuk baya büyük. Ben odadan çıkıp uyumasını hic beklemedim yani belki çıksam yine uyur fakat sonucta daha küçükler ve kendilerini güvende hissetmeye ihtiyaçları var diye düşünüyorum açıkçası o yüzden onun uykuya dalma süresi max 10 dk o kadarcik ta durayım yanında yaa sen de takilma buna bence tadını çıkar 🥰🥰
Cicilibicili 3,5 yaşında oğlum var, 1 yaşindan beri eşim yaninda yatarak uyutuyordu, ama son 1 senedir kendi yataginda kendi kendine uyuyor. Ben degil eşim alıştırdı onu 😁 öğlen uykusunu bıraktı malesef 🤷🏻♀️
Birde 27 aylık kızım var, 24 aylikken memeden kestim, hep emerek uyuyordu ama memeden kestigimden beri ayakta salliyorum hep 🤷🏻♀️ ama bir haftadir felan ayağimda sallamayi azalttim, gündüzleri beşigine yatirip odanın kapisini kapatip cıkıyorum, kendi kendine uyuyor ama gece uykusunda illa sallanmak istiyor 😖
Cicilibicili ben oğlum doğduğundan beri hiç sallamadım memede fln da uyutmadım uykusu gelince birlikte yatağa uzanıyorduk ben piş piş açıyordum saçlarını burnununda gezdiryordum elini çok mayışıyordu dokunarak varlığımı hissettirdim sonra o dokunmalar gittikçe azaldı pişpiş çalıp sadece yabında yatmaya başladım sonra yatağına koydum beni görebileceği hizada yanında durdum aynı şekilde pişpiş çaldı sonra odadan çıktım ninni hep açıktı çünkü uylu zamanı olduğunu ninni ile anlıyordu kademe kademe telefonun sesini kıstım her geçen gün en son telefonu da aldım odadan ve kendi kendine uyudu covit geçirdiğimiz dçnem odasını ayırdım aynı şekilde kendi kendine uyuyordu allahıma şükürler olsun şuan 3 yaşına girecek ve uyku vakti gelince haydi artık yatağa dediğimde kendisi gidip yatıyor ve uyuyor dediğim gibi hiçbi zaman ayağıma alıp sallamadım başta nasıl davrandıysam öyle devaö ettim tabi ki ağlama krizleri oldu ama bunları hep temas ederek varlığımı hissettirerek aştık çok şükür hala da uykuyu seven bi bebişim var allah herkese kolaylık versin..😋
Cicilibicili zor oldu mu memeden keserken maalesef meme delisi bş oglum var memesiz asla asla uyumaz 7.24 memede durmak istiyor 1 yasında ama nasıl bıraktırırım nasıl yaparım bilmiyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cicikiz düzelir o zaman sıkıntı etme 🌸
bittercikolata dimi bu bunada şükür 😅
Sedaa çok şanslısın maşallah diyeyim😅kızına da bi rutin olustursan belki o da o şekilde alışır ayakta sallanmaktan vazgeçer
minionss yaa çok güzel yapmışsın maşallah 😻ikinci bebeğimde ben de kesinlikle sallamayı düşünmuyorum inşallah bizde kolay atlatırız
- Düzenlendi
Ozge49595 21 22 aylikti benim kızım 1 gecede biraktirdim ihtiyacı olmadığı halde sürekli emmek için uyaniyordu o gece ağladı ilahi ile kuran ile sakinlestirdim uyuttum süt verdim Bi iki kez gündüz de konuşarak hallettim sonrasında gece uyandığında su verip tekrar uyuttum böyle yaptık ama 1 yaş çok küçük bence kesmek için biraz daha sabreyle 😊
Cicilibicili valla hic vazgeçecek gibi durmuyor. Uykusu geldiğinde gidip odadan yastık alıp geliyor, yanıma koyuyor, anne ee eee yap diyor 😅😅 gündüzleri rutin oluşturdum ama gece karanliktan korkuyor galiba, hep yaninda beni istiyor, hatta şuan yatak ayırma aşamasındayım ,gece beni yaninda görmeyince ağlayarak kalkip yanima geliyor. Biraz zor olacak ama bakalım 🤷🏻♀️😂
Sedaa Allah kolaylık versin canım 🌸
Ozge49595 ben de oyle olmaya basldik iki haftdr memede uyumazdi birakamiyor dalnca koyamiom uyanio hep bnmle sabaha kdr da memede napcm
Hanselli-12 cok zor bi durum benımkide öyle memede duruyor sadece cok yoruldum bu durumdan cok sıkıcı olmaya başladı
Cicilibicili ya her çocuk farklı oluyor benim ki allahtan uykuyu seven bi çocuk ama yeğenim sevmiyor mesela onda işlemez benim yöntem😂
minionss öyle tabi ama biraz da alışmaya bağlı işte 😊