Anne-21 Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor hastaneye gittik kan testi verdim doktor dedi süt hormonun yüksek çıkmış ne yapabilirim sizlerinde böyle oldu mu cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Limoncicegi1 Anne-21 bunun için herhangi bir ilaç yada tedavi vermedi mi ilaçla normale dönüyor prolaktin hormonu
Anne-21 KLOMEN 50 mg 10 tablet GYNOFLOR fitil DOSTİNEX 0.5 MG Tablet bunları yazdı bunlari götür kullan ayın 21 kontrole gel dedi süt hormonların düşer değil mi bilen kullanan varmı
Yorumcuanneniz Anne-21 Dostinex onu düşürür , Klomen yumurta olgunlaştırıyor , Gynoflor ise vajinayı temizliyor iltihap falan hiç bir şey kalmıyor geçmiş olsun ☺️
Bonibonummmm Bana da aynısını demişti doktor ilaçları kullandım düştü şuan 2 yaşında bi kızım var merak etme korkulacak bişi değil😉😉
Anne-21 Bonibonummmm Sağol teşekkür ederim canım inşallah size de bu ilaçları verdi ne dedi doktor size
Bonibonummmm Anne-21 bana verdiği 2 tane haptı ismini hatırlamıyorum bi kaç ay içinde de hamile kaldım çok şükür (geç gördüm yazdığını kusura bakma)
Anne-21 Yorumcuanneniz peki Yorumcuanneniz peki GYNOFLOR beraber olduktan önce mi sonra mı kullanacam.
Anne-21 Memoli. Sağol teşekkür ederim. Banada 3 tane ilaç yazdı kullandım dediki geldiğinde belki hamilede olabilirsin Çarşamba günü kontrole gidecem inşallah