Hanımlar günaydın..
Dün eşimle bir tartışma yaşadık uzun zamandır da sürekli tartışıyoruz ama genelde eşim susan taraf oluyor asla konuşmuyor hiç bir şeyi çözmek istemiyor sadece benim içimi dökmemi bekliyor ve ben sakinleşince gelip özür diliyor ev içi çok tartışmamız var ve artık bunalıyorum bunlar bebeğime de yansımaya başladı onun yanında tartismasak bile çocuğum da bizimle birlikte aşırı huzursuz oluyor ben de dün eşime boşanmayı teklif ettim hiç bir şey demedi sadece sen bilirsin dedi. Sonra akşam eve geldi çocuğu sevdi ben konuşmadım o da konuşmadı sonra da sessiz sedasız çıkıp gitti. Gittikten yarım saat sonra mesaj atmaya başladı beni ve bebeğimizi kaybetmek istemediğini söyledi. Ben de gelmesini yüz yüze konuşmamız gerektiğini söyledim. Karşına geçersem bu şekilde konuşamam dedi neden diyince de konuşamıyorum seni sizi çok seviyorum ama göstermiyorum diyor. Tüm gece liseli aşıklar gibi yarı kavgalı yarı sevgili konuştuk. Sonra gece yarısı çıkıp geldi asla suratıma bakmadı ben konuştum yine ir şeyler söyledim ama ben anlamıyorum üç yıldır evliyiz kavgalarımız çok nadir oluyo genelde hep ben konuşan tarafım ama son zamanlarda bundan bile çok yoruldum çok basit kavgalar bile asla çözülmüyor sadece unutuluyor. Eşim ailesine karşı çok saygılı ama bazen bu saygı bile beni dehşete düşürüyor benim bebeğim çok hareketli yerinde pek durmaz eşimin abisinin bebeği oldu ve görmeye gittik. Çocuğum hiç bir şey yapmamasına rağmen ona bağırıp korkuttu sonra bir de oğlum eliyle yüzünü kapatıyor diye güldüler eşime bakıyorum ama asla tepki vermedi sonra ben sinirlendim. Ne yapıyorsunuz hepinizin ufak çocuğu var hangi birine biz bu şekilde davrandık ayıp yaptığınız dedim dedikleri şey o erkek çocuğu biz de erkek çocuğu böyle sevilir. Son kavgamız da buydu işte bebegimizi dahi korumayamayacaksa neden evliyiz neden o bizim başımızda ki. Ailesini sevmiyor bunu kendi de söylüyor zamanında ona da hem psikolojik hem fiziksel çok şiddet uygulanmış. Ne yapacağımı şaşırdım artık ne olur bana bi akıl fikir verin 🥺
Eş ile iletişim
_Mandela_ ahh çok üzüldüm..çünkü benzer sorunları son zamanlarda biz de yaşıyoruz ve bağıran konuşan taraf hep eşim biz de o da boşanmayı teklif etti ve ben de nefes alamıyor gibi hissettim çünkü bebeğimiz var sizin gibi her ne olursa olsun ona bunu yapamam.ve tartışmamız da bana el kaldırmış olmasına rağmen bunu bize yapamadım gidemedim.esiniz de demekki tepkisini böyle belli ediyor ve size saygı gösteriyor.bence biraz birbirinizi anlamaya çalışın ve boşanmayı çözüm olarak görmeyin.
Ameliyathane bence bazen asıl çözüm bu oluyor çünkü artık benim ruh halimden bebeğim de etkileniyor mutsuz bir evliliktense bebeğimizle ayrı ayrı kaliteli vakit geçirebiliriz. Ben hala esimi çok seviyorum ama bazen yaşam biçimi dünya görüşü davranışsal farklılık göstermemiz bizi bu hale getiriyor. Daha önce defalarca çözüm yolu aramayı teklif ettim ama o hep susmayı tercih ediyor tek başına çabalamak da çok zor. Size el kaldırması da çok kötü bir durum ben bana saygısını yitirsin demiyorum insanlar saygı çerçevesinde yine tartışabilir. Ki bence siz de size el kaldıran birine bu kadar bağlılık göstermeyin hayata bir kez geliyoruz onu da bu şekilde yaşamak kırıcı olmaz mı kendinize saygınızı kaybedersiniz bu şekilde şiddet veya şiddete meyilli olmak normal değil çünkü
_Mandela_ eşinizin tartışmaması güzel yoksa kavga daha da büyür sakinken konuşmak daha iyi ama suistimal etmiyorsa iyi umarım sorunlarınız düzelir.
_Mandela_ yani anlayamadım ne yapmasını ıstıyor bağırıp çağırmasını mı anladım kadarıyla esın naif biri.. içinde tutup kinlenmiyorsa yada sana kötu davranmıyorsa ne zararı var ki tartısmamasının
bitterdelisi24 haklısın demesini tartışma esnasında yenilmesini istiyor otoritesini hissttiremiyor galiba sinir bozucu oluyormuş benim anladığm bu.
fatimaaaa valla ses çıkarsalar suc çıkarmasalar suc bu erkekler napsın :) keske benım eşimde sussa 😂😂
bitterdelisi24 ay bunu bende diyorum bazen sus kaynana diyorum artık 😂😂😂
bitterdelisi24 kavga edelim demiyorum sadece çözüme ulaştırmak için normal bir şekilde otursak bile konuşmuyor eşim sadece susmamı bekliyor problemler çözüme ulaşmadığı icinkavga ediyoruz
Eskobar kayannam o kdar konusmuyo İnan ki :)) nereli eşin :)
_Mandela_ bazı ınsanlar öyle ama herkes bir degıl ki işte kabullenmekten baska care yok cunku insanlar degısmez
bitterdelisi24 aksaray
Benimde kaynanamın ağzı var dili yok kadının😂
Eskobar Aksaray lı olup da susanı görmedım ya neyse 😂😂
bitterdelisi24 bacıların içinde tek zaten ben diyodum benim kaynanam teyzeler diye😂😂😂