Feyba, başlığı Evde kaybolan ekmek🙄 olarak değiştirdi.

Feyba pencere yada balkondan atmış olabilir mi? Çocuk aklı herşeyi yapar kıyafetlerin içine falan baktın mı aklına gelip gelmeyecek her yere bak 😃

sosyolog1kadin Balkon kapısı pencereler kapalıydı zaten pencerelerde korumalıklar var kesinlikle ekmekin 1 dilimi bile oradan geçemez gardropa bile baktım.

Feyba çocuk bir yere koymuştur canım. Benim kızım anahtarla oynuyordu her yere baktım bulamadım umudumu kestim akşam yemeğe oturduk ekmeğin içine koymuş 😂 kızım ekmek içi yiyor sadece içini boşaltmış boş kalmış anahtarı içine koymuş 🤷‍♀️

Kuzulkurt ya tabi arada öyle olduğu oluyor. Ama gerçekten. Dün sabahtan beri ekmek yok ortada eşime bile arattım ama gerçekten aramadığım yer kalmadı . Aramaktan vazgeçtim küflenmiş bi şekilde elbet bi yerden çıkacak diycem ama gerçekten yok. Merakım dan evi aradım yoksa evde ekmek olmadığından değil. Nereye gitti bu ekmek ya:)

Feyba fırına, tencere içine, mutfak dolabının altına(bizim dolabın altı açık) buz dolabına, oyuncakların içine, koltuk arkasına, TV arkasına, kapıların arkasına asmış olabilir, çocuk bu her yere koymuş olabilir bak ummadığın Bi yerden çıkıcak😂

Feyba bende merak ediyorum bize de yazarsın nereden çıktığını 😂