delikcorap fatimaaaa sırf kadını linçlelemek için yazdın sonda ise herkes bişey diyince çevirdin sen demekki öyle yapıyorsunki millete de böyle diyorsun
fatimaaaa delikcorap yav hehe. Gerçekten komiksin senin kafada var bence. Esprili bir şey yazalım dedik olanlara bak. Neyse laf anlatmaya gerek yok. Son bir kaç hücre kalmış kafatasında onları da fazla yorma.
Ecivicivokke delikcorap yoruma neden bu kadar takıldıniz anlam veremedim ve şaşırdım tepkilere 😂 @fatimaaaa gayet açık bir şekilde espri yapmış üstelik ben hiç bir art niyet göremedim yorumunda. Hayatı birbirimize bu kadar zorlastirmayalim bence ya…
delikcorap Ecivicivokke tek benmiyim acaba sanki yorum sahibi de aynı tepkiyi verdi ve bi kaç kişi daha
sosyolog1kadin Feyba Allah Allah. Belkide gözünün önünde ama stres yaptığın için bulamıyorsun aramayı bırak o çıkar karşına. Bu arada kaç aylık bebeğin
Feyba sosyolog1kadin 3 yaşında oğlum 2 gün aradım heryeri bulamadım. Aramayı bıraktığım günün akşamında Çerez almak için çekmeceyi Açtım ekmek çekmecedeymiş 😂
Dolunayy delikcorap Bende okuduğum vakit espiri olduğunu anladım . Siz nasıl bu kadar inandırıcı buldunuz onu anlamadım😂
Sokaklambasi Sokaklambasi ömrüm boyunca dusuneyim böyle bişey aklima gelmez 😂 op yanaklarindan benim icin sıpayı🙃
Feyba Ask_hosmus Dün eşimle çay içecekken çerezlerimi koyduğum bi çekmece var benim sıpam oraya sıkıştırmış koymuş. Aklıma neler neler gelmişti ya. Kaybolan ekmeğin sırrı küçük bi çekmeceymiş.
Feyba Beyazskandalimm Kaybolan ekmeğin sırrı çerezlerimi koyduğum çekmece dün gece ekmek ordan çıktı.😂
Feyba Yasak_elma Kaybolan ekmek. Çerezlerimi koyduğum çekmeceden çıktı.😂 kaşla göz arasında nereye koymuş sıpa ya.
Yasak_elma Feyba Iyi bari temiz biyere koymuş bellimi olur cocuk bu en olmadık yerlerede koyabilirdi🤭🤭
Feyba Guliyare ooo kız çeyrek altın nasıl kayboluyo ya. Ama o küçük ya bi yere falan düşse biraz zor bulunur. Düşünsene çocuk klozete atmış veya pencereden dışarı gitti çeyrek altın.E tabi insan bulamayınca aklına türlü türlü şey geliyor.
sosyolog1kadin Feyba hahaha ya sıpa 😅 böyle olur zaten aramayı bırakınca bulursun😅ayy aklına neler neler geldi çok şükür buldun ekmeği hadi gözün aydın 😅
delikcorap Ecivicivokke birde şunu söyleyim sen tanımadığın bir insana böyle bir şaka yaparmısın ben yapmam yani
Ecivicivokke delikcorap herhangi bir hakaret yok mesajında yani ben yanlış bir şey göremedim. Ama tabi ki insanların bakış açısıyla alakalı canım ben arkadaşın kötü niyetle konuşmadığını anladığımi belirtmek istedim.
sosyolog1kadin Eskobar kız ne zaman doğruyorsun sen 😃hele bir doğur hiçbir şey takip edemeyeceksln dermişim 😂