Feyba delikcorap Sutlucikolati Arkadaşlar siz benden de komiksiniz 3 yaşında çocuk bütün ekmeği nasıl yesin hem de 1.5 ekmek :D Tabi ki şaka yapıyorum yazdıklarınızı görünce kahkaha attım resmen.
Evde kaybolan ekmek🙄
Kuzulkurt düşünsenize anahtarı tanımıyorsunuz fırına gidiyorsunuz diyonuz bu ekmeğin içinden anahtar çıktı diye 😂😂😂
Ask_hosmus kız ekmeğini içi bomboştu kızım hepsini çıkarmış gitsekte fayda etmezdi 😂
Kuzulkurt knk senin anahtar çok kayboluyor düzgün Bi yere koy şunu 😂😂
Ask_hosmus bazen kaynım gelince atıyor cebine gidiyor bazen eşim hem kendi anahtarını hem benim anahtarımı alıp gidiyor 😂 anahtarım her zaman kapıdadır ordan alan geri koymuyor 😵💫😂
Kuzulkurt sende al memene koy 😂 ay geçen çakmak koymuşum memeyi Bi çıkardım lap çakmak düştü eşim ters ters bakıyo bu ne diye 😂😂
Ask_hosmus ayy hiç rahat edemem ki 😂
Feyba Merak ettim bende bulursan bizede söyle😀
Kuzulkurt alışırsıııın 😂😂 ben neler koyuyordum lisede ah be küçük de değil di memelerim haaa her şer sığıyordu😂
Feyba düşüncesiz işte r yaptı
delikcorap Ne R si senin kafada var mı? Düşüncesiz biri varsa sensin galiba. Merak etme tamamen kinaye vs var cümlemde. Abartı var edebiyat bunlar. Aklın yolu bir herkes 3 yaşında bir çocuğun 1,5 tam ekmek yemeyeceğini bilir. Senin benim düşüncemi sorgulayacak durumun var mı bu konuda ciddi şüphem var.
fatimaaaa hahahah bence senin beynin sıkıntılı canım kinaye öyle yapılmaz önce onu bi öğren
fatimaaaa sırf kadını linçlelemek için yazdın sonda ise herkes bişey diyince çevirdin sen demekki öyle yapıyorsunki millete de böyle diyorsun
delikcorap yav hehe. Gerçekten komiksin senin kafada var bence. Esprili bir şey yazalım dedik olanlara bak. Neyse laf anlatmaya gerek yok. Son bir kaç hücre kalmış kafatasında onları da fazla yorma.
delikcorap yoruma neden bu kadar takıldıniz anlam veremedim ve şaşırdım tepkilere 😂 @fatimaaaa gayet açık bir şekilde espri yapmış üstelik ben hiç bir art niyet göremedim yorumunda. Hayatı birbirimize bu kadar zorlastirmayalim bence ya…
Ask_hosmus lisede sigara paketi bile koyardım ama şimdi elimden gelse sütyensiz gezicem 😂
Sokaklambasi ekmek arası anahtar yapmıştı 😂
Feyba Allah Allah. Belkide gözünün önünde ama stres yaptığın için bulamıyorsun aramayı bırak o çıkar karşına. Bu arada kaç aylık bebeğin