Aayy kızlar sinirlerim bozuldu. Bir tane arkadaşım var. Oğlu var 5 yaşında. Arkadasim Hiç bir şekilde eğitim vermemiş yok böyle birşey. 🤦🏻♀️ Dün bize geldiler eşiyle çat kapı bende buyrun gelin dedim tabiki neyse çocuk herşeyi elinde ayakta yiyor, set bardağımı kırdı yanlışlıkla halim çay oldu. Bardak gitti zaten mefta 😔 ergen koymuştum ortaya çerez birşeyler. Ergenleri elinde yiyip yiyip yarısını da koltuklara sürmüş Allah’ım dediimm. 🤦🏻♀️ Ellerini koltuklara sürmüş ergenler kurumuş gecesi halıyı sildim. Lekenin çıkması için. Vee cay lekesi biliyorsunuz ki kolay kolay çıkmıyor. Birde bugün koltukları gördüm kan beynime çıktı. O evi temizledim ama nasıl temizledim bilmiyorumm. Vee şöyle birşey var. Anneside hiç bir şekilde ikaz etmiyor. Komşum olduğu için çoğu her akşam bizdeler benim 1 yaşında kızım var erken uyuduğu için genelde bizde oluyoruz. Ve ben surekli birseyler koyarım koymadan asla yapamam. İlk başlarda ses etmedim. Sonra baktım koltukların üstleri cips olmus. Bisküvi kırıntılari ben onlar gittikten sonra evi baştan assagi temizliyorum resmen. Ve benim 1 yaşında kızım var. Yapacak vaktim yok zaten yetişemiyorum çoğu seye. Neyse. Baktım böyle olmayacak. Bir çok kez sofra bezini almasini ve onun üstünde yemesini içmesini söylememe rağmen 5 dakika onun üstünde durup tekrardan içeriye odalara geçiyor. Ve annesinin yanında söylüyorum kendi Cocugun huyunu biliyor. Döküleceğini ama o kadar da rahat. Yaa çocuk bu döker zaten. Ama sen bı anne olarak onu alıp sürekli uyarmalısın, sonuçta siz kendi evinizde değilsiniz bir misafirliktesiniz. Biraz diken üstünde durur insan. Bu nee rahatlık gaygisizlik inan çözemedim. Neyin kafası.. halıya çay döküldü halim gitti. Set gitti. Ergenler koltuklar da yüzlerinde en ufak rahatsızlık ifadesi bile almadım. Yaniii o kadar cokk sinirlendim ki. Bu bardağı taşıran damla oldu bende. En kısa zamanda bu konuyu konusucam arkadasla. Başımdan dün böyle birşey gecti. 🤷🏻♀️ Hem sohbet muhabbet olsun maksat sizler nasılsınız misafirlikte. Yanii dikkat eder misiniz. Yoksa rahat taraf misiniz merak ettimm. Ya da sizin de başınıza böyle bir olay geldi mi hiç. 🥳