Yıllar önce 1976lı yıllar da küçük Bi kasabada yaşayan elifin hikayesi çok kalabalık Bi ailenin en küçük kızı çocuklugunu yaşayamayıp hayatı tanımaya çalışan kız 8 yaşlarında komşu çocuk tarafından yıllarca tacize ugruyor kimse Bi şey diyemiyor 14 15 Yaşlarnda neyin olduğunu ögrenince devam etmiyor sonra başkası tarafından yine taciz Bi süre onunla devam ediyor sonra bitiyor bu böyle 25 26 yaşına kadar devam ediyor taaKİİ evlenene kadar evlendiği gün anlıyor ne yanlışların içinde olduğunu tamamen hayatı degişiyor o kızdan geriye bambaşka bir oluyor eşini çok seviyor zaman çiftin çocukları oluyor kız eşine dayanamayıp yaşadığı bazıları anlatıyor eşi muafazekar iyi aile çocuğu terbiyeli daha önce kimseyle münasebeti dahi olmamiş ilk başta kızıyor eşine neden başta söylemedn diye kız korktum diye eşi kızıyor zaman istiyor. Biraz kendine gelmek için sonra geçmiş diyerek unutmaya çalişiyor eşi soruyor başka sakladığın Bi şey var mı diyor kız yok diyor anlatamm ki eskiden olanları kimi babam yerine koyup yaklaştımsa ondan başka türlü şeyler gördüm Bi kısmını anlatıp Bi kısmını anlatamıyor içine de sıgdıramıyor ve Bi gün canına kıyıyor not bırakıyor sevgilim keşke bende eli eline degmemiş tertemiz biri olsaydım çogu şeyı bende yaptım ilk gecem sendim ama kandım kandırıldım 2 güzel söze inandım bilemedim iyi söz söyleyenlerin çıkarları olduklarını ama sen başkaydın hayatıma yaşam anlam verendin özür dilerim seni çok seviyorum der ve bitirir adam çok üzülür keşke konuşabilseydik diye ama işte hayat böyle geçip gidiyor güzel olan iyi olan şeyleri yaşayın …… Alıntı