• Muhabbet
  • Kayınvalide Herşeye Yorum Yapıyor

Arkadaşlar merhaba, kayınvalidemi yaklaşık 5 senedir tanıyorum şimdi 1 senedir de evliyim evlerimiz uzak fakat sık sık gitmemizi istiyor, kalmamızı istiyor. Evinin yakınlarında biryere gidince kendisine uğramadan gitmenin yanlış olduğunu düşünüyor. Aramızda 20 km var… Devamlı soru soruyor merak ediyor meraklı gözlerle bakıyor. Bi faaliyet varsa daha oraya da gideriz gibi bizim adımıza da konuşuyor.Bizi hala çocuk sanıyor.Yaklaşık 1 aydır samimiydik haftada 3-4 gün görüşüyorduk ama bu hareketleri görünce rahatsız oldum. Herşeyi soruyo ve ben bundan çok sıkıldım.Kendisini seviyorum kötü niyetli biri olmadığını da düşünüyorum ama beni son zamanlarda bu tarz hareketleri yordu..Kırmak istemediğim için bişey demiyorum. Kendi aile sınırlarımı belirlemek herşeyi paylaşmamak istiyorum eşimi de bu şekilde yönlendirmek istiyorum.Sizin tecrübeleriniz var mı bu konuyla ilgili

Bence fazla yuz verme sonra seni nasılsa bisey demiyor diye hep oyle gider bi sınır koy ve sesini cıkar ya karısma anne bana de snra ilerde hep sustugun icin susmak zorunda kalacksn ve tepene cıkıcak bende yeni evlıyım. 1 sene oldu mesela diger eltim kesınlkle kendıne karıstırmaz ve karısamaz cnkü o sınırını koymus smdi bana karısmaya calsııyor yavas yavas daha oyle pek degl ama ileri gderse bende sınırımı koyucam yoksa tepene bınıyolar emin ol sessiz kalma hic biseye

Cansu37
      Aynen benim de eltim mesafeli misafir gibi gelir gider. Eşimin abisi erken evden ayrılmış eşime de düşkünler çocuk gibi görüyorlar hala onu da. Eşime de söylüyorum bu şekilde olmaz diye.Ben terslemek ve saygısızlık yapmak istemiyorum sonuçta ailemiz oluyorlar, ama illa dedirtene kadar da gidiyorlar herhalde

mahur aynen oyle demeyince de anlamıyolar ama napalım illa dedirtene kadar gidiyolar

mahur Herşeyine yüz göz olarak kötü niyetli olduğunu göstermiş zaten neresinde iyi niyet var .. Ailenizi kendi yönetsin istiyor … Ben olsam yüz vermem çok fazla aramam çok fazla görmem görüşmem ..

mahur kesinlikle belirle sinirini bnm kaynvdlde bu sekilde yani kotu niyetli degl blyrm ama cok soruyor herseye ilk zamanlar cok mudahale etmek istedo ama bn hep izin vermedim suan duzeldi hatta bn musade etsem bebegimi daha cok sahiplenecekti, hatta gecen hfta ben memleketime geldim bna diyo orda cocuklara verme torunumu dedi bnde cok snirlerdm ve lutfen bana bidaha bu sekilde soyleme ben ilgisiz umursamaz basi bos bir anne deglm çocuğumun kimin tutmasi gerektgni blyrm dedm yanls anlama dusururler diye dedm dedi bnde bn blyrm heralde ozaman seninde kucagina vermim ayagin takilir dusersin dedm yooo olmaz dedi ee ozaman anne sende bnm cocuguma nasl yetistircegme mudahele etme lutfen dedm

eserekli_kiz1 bn böyle desem abooo kavga cıkar ama biz de yüz göz çok oldk zamanında bn o hatayı yapdım öğrenelim die onlara her seyımızı danıstık her seyımızı onlar düzenledi yapdı diyeblrm ama biz birlkte kaldığımızda hep tartışıyoruz her sey onun dedği gbi olcakmış oldu bir daha uzun kalmaya gtmıycem eşimle gidicem zaten

mahur aynı benim kayınvalidemi anlattın. Ben 5 senelik evliyim daha bir kaç günlük gelinken başladı beni yönetmeye çalıştı hep istediğini yaptırmaya çalıştı ben de net tavrımı gösterdim o kadar ısrarcı ki anlatamam bende ısrarla hayır dedim. Aynı seninki gibi şuraya gideriz yaparız falan ben de tatlı dille eşime anlattım oda biz gelmiycez başka planımız var gibi şeyler söyledi konuyu kapattı. Sonra işte misafir gelicekti beni aramış şu gün çağırdım gelirsin sende gibi bende önce bana sorsaydın çağırmadan benim başka planım var dedim öyle öyle mesafemi koydum. İyi anlayışlı ama aramızdaki tek problem buydu bunuda böyle aştım zamanla. Arada tabi ki tekrarlıyor gönlü olsun diye bende kafamın uyacağı yere gidiyorum onunla cünkğ biliyorum ben istesem oda gelir. Yani her konuda iyiyiz şükür bu durumuda böyle aştık 🌸

mahur ne yap ne et cok gec olmadan sınırını koru kayınvalidene yoksa sonra üzülürsün. Tecrübe derken siizn olayların gidişatına göre ayarla işte cevaplarını falan.

Nefedukaa aynen benziyorlar benimki de birileri gelince bizi çağırıyo devamlı, diğer eltim gelince de çağırıyor geç gelip erken kalkıyorlar sanki ev sahibi benmişim gibi oluyo arkalarını da biz topluyoruz. Bununla ilgili de söyledim fikirlerimi kendisine net olarak ama ilerleyen zamanlarda aramız nasıl gelişir bilmiyorum.Oğluna çok düşkün, öyle kötü veya ters bakışları yok bize karşı fakat devamlı eşimle iletişim halinde olmak istiyo.Bu da beni çok rahatsız ediyo

sessizol teşekkürler yorum için, en son pazar günü görüştük, aramadım kendisinin evinin o taraflara gittiğimi biliyor okula gidiyorum aynı zamanda, o da aramadı henüz 😁. Oğlunun bi ailesi olduğunun farkında değil hala ve bunu keskin bi dille söylemek istemiyorum kendisinin geri durması gerekiyor diye düşünüyorum

Hanselli-12 Aynen ben de herşeyimizi paylaşırım veya fikir alırım… Bize geldiğinde artık eşime şunu demeye başladı” bu çiçek şurda daha güzel durur bak bunu buraya alın gibisinden” ben de cevap vermiyorum fakat anlamıyo…. Eşimi bu konuda nasıl ikna edebilirim ?

Hanselli-12 evey o hatayi basta yapmışsın ama ufak ufak sinirlarini belirle yoksa dag gibi olr yikamazsin