bitterdelisi24 zaten vurmadı yada dövmedi demedim vurdu elbette. Erkek gücüyse erkek gücü diyorum hep onlar kadınları dövmek zorunda değil ya birazda biz dövelim onlar bize vurduğunda canımız nasıl yanıyorsa omlarında yansın. Yine de o kelimeyi diyemez ben onun annesine babasına küfür etmiyorsam yada ona küfür etmiyorsam o da edemez haddine değil.

Adalet kuzum ailen akrandaysa boşan senin ve çocuğunun psikolojisi için belki kendisinde ilerde pişman olur ne kadar çok z kendimize göre fikir versekte sana bu durumu yaşayan sensin senin evliliğin boyunca ne yaşadığını nelere sabrettiğini bilemeyiz bundan sonra düzelir mi yada daha mı kötü olur bilemeyiz inşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum🙏🙏🙏 çok zor bir durum😕

Meyzi90 boşanmayı cidden kafama koydum. Babam aramış eşimi, eşim benim konuşacak birşeyim yok siz kızınızla konuşun beni adam yerine koymuyor küçük düşürüyor sen adam değilsin falan diyor demiş ki yalan sürekli o beni küçük düşürür hakaret küfür ne ararsan var. Ve şey diyormuş babama o bana vurdu ben ona vurmamak için yumruğumu sıktım duvarı yumrukladım diyormuş kısacası babama olmadık şeyler söylemiş babamı bana düşman etmeye çalışıyor bu arada eşim babamın çok yakın akrabası babamda onu dinlemiş beni suçluyor. Babam anneme gidip rahat dursaydı da yaşamasaydı demiş beni de annem çağırdı babam suratıma bakmadı bende damadına hak veriyorsan veriyim anahtarı git onunla yaşa nede olsa damadın bir tane kıyamazsın falan dedim annemde benim çektiğimi kızım çekemez kimse kusura bakmasın ne demek hakettiyse öyle birşey söz konusu olamaz dedi. Bende ağlayınca babam ben kimseyi korumuyorum ne onu ne seni falan dedi. Gerçekten şuan ne yapacağımı bilmiyorum kaldım öyle.

Adalet kızının söylediği cümle💔 gerçekten ağlanası bir cümle. Küçücük çocuğun dediği cümleye bak onun psikolojisini hiç mi düşünmüyor? Birde minicik elleriyle seni teselli etmiş kuzum benim🥲Kendisi küçük ama yüreği merhameti kocaman öpüyorum güzel kızı🥹

Adalet bırbırmıze vurduk demedin dövdüm dedin . Sana el kaldırdıysa işler degısır tabi .. küfür tolere edilebilir belkı ama şiddet asla . Hakkında hayırlısı insallah

Adalet babana söylesene karına o…..pu diyen insanı bir zahmet koruma baba diye senin karını küfür eden birini dövdüm ben kız başıma senin onu korumak yerine engelleyip görüştürmemen lazım.

Adalet İyi yapmışsın diyodum ta ki bunları okuyana dek.. Sakın ama sakın bi daha cocugunuza boyle bisey yasatmayin. Anne babası olarak boyle bi yükü onun sırtına bindirmeyin. Siz hayatiniza bi sekilde devam ediceksiniz ama o asla gördüklerinin izlerini uzerinden atamiycak. Bunlari seni kahretmek icin soylemiyorum. Ama lutfen cocugunu bunlara tanık etme.

Sokaklambasi çocuğuma tanık etmemeye çalışıyorum ben zaten eşim kızımın yanında bana bağırsa hemen müdahale ediyorum kızıma sarılıyorum yok birşey annecim falan diyorum dün de yanında kavga etmedik zaten eline telefon verdim ben kapıyı kapattım yatak odasında kavga ettik biz. Kızımın psikolojisini düşünen biriyim ben inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayacak yaşamıcam🙏🏻

Eskobar öyle bir şey varsa eğer başlıyorum saydırmya………😂😂😂

Ask_hosmus VIP lohusa hizmetlerimizden yararlanmak için 2 yi tuşlayınız😂😂😂

Rouge ya sözünü fazlasıyla tuttu istediğim telefon 13 pro dysondan önce geldi ben niye böyleyim bugünde tatil için ısrar etti hala istemiyorum diyorum itin götüne sokmaya çalışıyorum ben olsam bana tahammül edemem ve gerçekten bende böyle yaptıkça mutsuz enerjisiz içime öküz oturuyor sanki öyle daralıyorum