Yasak_elma 4 dortluk müslümanı ben sormadım size avukatlığını yaptığım arkadaşım sordu ben sadece yanıtına güldüm okeğyy 😂 Buda seni alakadar etmez haliyle..
Kalıcı oje
babygirlx Bi bak bakalım yorumlarina dört dörtlük diye yazan kim
- Düzenlendi
Yasak_elma Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım sizin anlayacağınız şekilde anlatıyım ben .Sizin “müslüman olmadığınız halde neden abdest alıyorsunuz” sorunuza cevap olarak yazılan kısımda 4 dörtlük müslüman mısınız sorusunu “BEN”sormadım sadece komik buldum ve yazının o kısmını yazıp güldüm 😂 fakat siz anlayamadığınız icin sabahtan beri bu konuyu tartışıyoruz duvar olsa anlardı 🍎 hanım iyi forumlar dilerim.
Gunsroses merhaba en baştaki sözü asla kötü niyetle söylemedim Müslüman olmadığınızı bilmiyordum, Müslüman olduğunuzu varsayarak sadece niyetim Müslüman kardeşimi uyarmaktı. Hatta ne olur ne olmaz diye dininizi bilmediğim içinde yanlış anlamayın diye cümleye başladım. Burda sağolsun diğer arkadaş ortalığı karıştırdı belki de yargıladığımı düşünerek öyle yazdı. Siz bi arkadaşınızın iyiliği için yaptığı yanlışı söyleyip uyarmadınız mı hiç? Benimde niyetim o yöndeydi bilmiyordur belki abdest kabul olmadığını diyerek yazdım. Kusura bakmayın gerçekten iyi günler 🌼
Mucize2 evet hatta 1 ay kullananda var ama çıkarırken yenisini yaptırıyor ee o arada ben 2 dk gusül alıp geliyim deme şansı yok. Yada çıkarıp diğer gün falan taktıracak
- Düzenlendi
babygirlx farkında isen yanlış anlamayın diyerek başlamışım cümleye değil mi? Asla kötü niyetle yada yargılayarak kırıcı haddimi aşacak şekilde de yazmadım neden konu İslama gelince sizene kimene kafasında olunuyor? İnancını bilmem ama İslam da Müslüman müsülüman kardeşini uyarmalıdır aman banane herkes kendine demek olmaz farzet ki yolda yürürken bi çukur var arkadaşın görmedi bilmiyor sen düşeceğini bildiğin halde arkadaşını uyarmaz mısın? Yoksa aman banane bakarak yürüseydi mi dersin? Ben nasıl ki kırmadan yazmaya çalıştıysam Müslüman olup olmadığını bilmediğim halde sende beni arkadaş müsülüman değil diyerek uyarabilirdin
sosyolog1kadin Tamam sosyolog hanim konuyu daha fazla uzatmayarak hicbir yere gidilmeycek belliki siz kendi inanclariniza inanmaya devam edin, iyi gunler dileriz.
- Düzenlendi
babygirlx burda çok şey yazardım da neyse
sosyolog1kadin yok daha fazla ugrasmamak icin gecistiriyorum deylim :)
babygirlx uğraşmmamak için geçiştrmenize gerek yok kısa ama samimi bir cevap herşeyi halleder yanlışta anlaşılmazsınız ben kendimi ifade etmek adına uzun yazdım