Bengeldimm herkes ne iyi niyetli yorumlar yapmış. Seni en iyi ben anlarım çünkü aynı durumları yaşıyorum. Ben elbise giyiyorum bakıyorum o da giymiş. Hatta ben kiralık ev bakındım sıfır bi daire. Aynı binadan ben de ev alıcam diye tutturdu. Eşimle birbirimize girdik. Yani sanki ben kendisine kuma gelmişim gibi hareketler yapıyor

Annafreud Allah yardımcın olsun yavrum gerçekten zor. Benimki ev bile aldırmıyo araba satılcak diye oğlu kiralarda sürünsün arabası dursun düşük modele binemez sanki hergün arabada geziyo

Bengeldimm benimkide biraz öyle elinden gelse kankam gibi yanımda gezicek hep,aldığım kıyafetten dener saçımı perma yaptırıcam,oda yaptırmak ister ama ben kötüye yormuyorum pek beni seviyor hayranlık bence çünkü başka kötü niyeti yok,arada laf arasında olmaz anne sonra kaynanaya bak derler falan diyorum vazgeçiyor 😂

Bengeldimm onuda açıkça söyleyeceksin geleyim dediğin de anne ben tek gidicem hava almak istiyorum biraz dersin yanii sonucda kadın senin ne istediğini bilmez sen açıkça soyle. Oda böylelikle kendisini geri çeker.

Bsrkaya Yani kendisi kaynanasını yanında nasıl istemiyosa acaba bende gelini biraz rahat mı bıraksam diye düşünebilir

Bengeldimm terör az kalır bugunde yaptgm banyonun trıbını yıyorum neden bnyo yapmısım o yapıyomuymus 2 3 gunde bır banyo olurmuymus😅😱😱😱

Bengeldimm Ya bızımkısı artık çoşmul durumda öle aldıgın taktıgında degıl gözü onları gectık ınsancıl ıhtıyaclarıma takmıs dueumda

Matruskaa o duş almamın sebebini farklı düşünüyordur ondan 🤣 ne zaman gidecek şu kaynanan ben darlandm 😅