Rouge ay inşallah 😂
Kıskanç kayınvalide
Bengeldimm bende sandım ki ben yapıyorum arkamdan o da yapıyor diyorsun ama hep yanında diye sıkıntı ediyormussun rica ederim bu arada🌸
- Düzenlendi
Seni anlıyorum, benimki de 55 yaşında,pazar günü biryere gidecektik, ben bi saçlarını kestirsen güzel olur dedim hemen kestirmiş,ne giyeceksin diye soruyor,bu zamana kadar 1 tane bile değişik çanta takmayan kadın değişik çanta takmış, eşim de iltifat etti annesine saçların kabarmış ne yaptın diye sprey sıktım kabarık dursun diye arada yapacaksın öyle hileler diyo 😀 dedim hayırdır ne oluyo 😅 Ben ödem arttırıcı sular falan yaptığımı söyledim diyete başladı yok karnı çıkmış falan, diyet ekmekleri almalar 😀 ya gerçekten pesss dedim kendi kendime birdaha bişey söylemicem 😂 bu arada 1 senelik evliyim
mahur Gizli yapcaz bacım demekki artık bazı seyleri 😂 bende 1 senelik evliyim
Bengeldimm aynen 😂
Bengeldimm benım kaynanamın daha usturuplu olanını anlatmıssın 😁 yanı bn anlam veremıyorum bu kısknclıga herseyı kıskanr yapılck sey var yapılmıck sey var yedgımı ıctgımı gıydgımı kıskanır gıt sende al ye al gıy dımı ama nerde böle gelmıs böle gıderler
Matruskaa kaynana terörü 😛
Yaa ben art niyet görmedim aslında yorumlarda okuyunca diğer arkadaşlar da kendi kaynanalarindan bahsetmiş o yorumlarda da art niyet görmedim. Bazen insan pasbal olabiliyor. Sonra sizler gencsiniz güzelsiniz. Size bakıp ilham alıyorlar aslında tekrardan hayata tutunma çabaları bunlar. Kıskanmak değil sizi örnek alıp işleve geçiyorlar. Çünkü artık o yastaki insanın yılların birikimi var içinde dolmusluğu üzüntüleri belki de keskeleeri pişmanlığı aman benden geçti düşüncesiyle iyice salıyorlar kendilerini sonra size bakıyorlar alımlısiniz güzelsiniz bakimlisiniz. Bu sefer onun da içine ufakdan ufakdan hayat ışığı giriyor. Benim neyim eksik bende olabilirim bende bakayım kendime azıcık. Çok bıraktım kendimi diyip size bakıp ilham alıyor aslında.. ben bunu asla kafaya takmazdim. Aksine onun adına mutlu olurdum. Kıskançlık daha farklı bişey. Yani size sürekli laf sokar. İmeleyeci bakışlar atar öyle yani
Bsrkaya Ama sürekli gelinin peşine takılmakta hoş değil bi salsın istiyorum beni😂
Bengeldimm herkes ne iyi niyetli yorumlar yapmış. Seni en iyi ben anlarım çünkü aynı durumları yaşıyorum. Ben elbise giyiyorum bakıyorum o da giymiş. Hatta ben kiralık ev bakındım sıfır bi daire. Aynı binadan ben de ev alıcam diye tutturdu. Eşimle birbirimize girdik. Yani sanki ben kendisine kuma gelmişim gibi hareketler yapıyor
Annafreud Allah yardımcın olsun yavrum gerçekten zor. Benimki ev bile aldırmıyo araba satılcak diye oğlu kiralarda sürünsün arabası dursun düşük modele binemez sanki hergün arabada geziyo
Bengeldimm benimkide biraz öyle elinden gelse kankam gibi yanımda gezicek hep,aldığım kıyafetten dener saçımı perma yaptırıcam,oda yaptırmak ister ama ben kötüye yormuyorum pek beni seviyor hayranlık bence çünkü başka kötü niyeti yok,arada laf arasında olmaz anne sonra kaynanaya bak derler falan diyorum vazgeçiyor 😂
Bengeldimm onuda açıkça söyleyeceksin geleyim dediğin de anne ben tek gidicem hava almak istiyorum biraz dersin yanii sonucda kadın senin ne istediğini bilmez sen açıkça soyle. Oda böylelikle kendisini geri çeker.
Bsrkaya Yani kendisi kaynanasını yanında nasıl istemiyosa acaba bende gelini biraz rahat mı bıraksam diye düşünebilir
Uykulupingue iyi yalnız değilmişim 😂
Bengeldimm bilemem orasını sen daha iyi bilirsin tabi
Bengeldimm terör az kalır bugunde yaptgm banyonun trıbını yıyorum neden bnyo yapmısım o yapıyomuymus 2 3 gunde bır banyo olurmuymus😅😱😱😱
Matruskaa Neee haftada 1 mi yıkanılcak hergün banyo yapılır 3 gün ne 😳
Bengeldimm Ya bızımkısı artık çoşmul durumda öle aldıgın taktıgında degıl gözü onları gectık ınsancıl ıhtıyaclarıma takmıs dueumda