Kızlar kalçamda ve bacağımda selülitler var kalçam yamur yumur hiç hoşuma gitmiyo.mesela yazın ince bişey giyemiyorum çok belli oluyo kıyafetten bile:( nasıl geçer bunlar ya
Selülitler geçer mi
Annecimgelburaya20 doğru biliyorsam eğer. Yemeğineze dikkat etmeniz at kılı fırçası kullanmanız bide spor yaparak düzelebilir
Annecimgelburaya20 bu konular @Rouge kuzum senlik sen bilirsin😘
Ask_hosmus teşekkürler canım 🥰🌸 @Annecimgelburaya20 evde spor egzersiz yapabilirsin bu cok onemli .sıkılastırıcı kremler sürebilirsin böyle yakıcı kremler var hatta strec filmle sarabilirsin terletiyor. at kılı fırcası yapabilirsin ama sana gercekci bir yorumda bulanayım oyle 1 hafta 1 ay 4 ay yaptım selülitim gitti diye bisey yok düzenli sürekli sürekli yapman gerekiyor gecirmesi için .ben yıllardır kullanıyorum yıllardır. selülit catlak olmamasını buna bağlıyorum birde hergün nemlendiriyorum nem cok onemli bu sorunların hepsi nemsizlikten .eger krem kullansaydın vücudun daha az catlardı yada selülite olustururdu,kuru daha cok çatlar hep unutma ki ben asırı derece kafein içeren seyler tüketiyorum en sert en agır kahveleri içiyorum bunlar en cok selülit vs yapan seyler .ama baktıgım için olmuyor bakım da düzenli peeling düzenli fırca düzenli sık sık nem ile yapıyorum .ufak tefek karışımlarım da var da bu dediklerimi yap yeter bunlar temel seyler
Rouge yeni krem sipariş verdim ama işe yararmı bilmiyorum tabi.dediğin gibi sürekli kullanmak lazım.bide genetik galiba biraz da..benim ne kilolu tanıdıklarım var hiç birinde selülit yok ya ben baya bi kilo verdim bu aşamada yürüyüş ve spor yapıyordum o ara biraz azalmıştı ama tamamen geçmemişti.şimdi 4.5 aylık kızım var spora fırsatım olmuyor malesef.bende bu şekilde kremlerle falan geçer inşallah umuduyla aldım bakalım ne olacak.🤷🏻♀️ Teşekkür ederim canım cevabın için☺️
Annecimgelburaya20 malesef bir kremle geçmiyor geçirmiyorlar emek istiyor canım parana ve ümidine yazık gercekleri söyliyim hic bir krem tek basına gecirmez
Rouge mantıklı düşünürsek bencede kremden bişey olmaz ama trendyolda gördüm yorumlar hep olumlu hiç kötü yorum yapan yok denemek istedim bi merak ettim..olmazsa açmadan geri göndersem mi diyorum iade
- Düzenlendi
Annecimgelburaya20 ya yukarda yazdıklarımı sürekli yapmalısın yada profesyonel işlem yaptırmalısın anca oyle gecer.krem geçirmiyor tek basına hic bisey yapmaz sadece nem verir onu da normal kremle yapabilirsin heleki tek kutu krem mucizevi bisey de olsa gecirmez. eger denemek istersen dene cok pahalı bisey degilse genede sür bak ama daha da kremlere para verme .hangi marka?
Rouge embeauty anti cellulite gel.bakalım belki hiç denemeden gönderirim
Annecimgelburaya20 hic duymadım bu markayı
Rouge merhaba canım bende birsey sormak istiyorum sana 😃 bende de yeni yeni selülit oluşmaya başladi, bende hemen at kılı fırcası siparis verdim ve bugün geldi kargom. Bende hemen denedim tüm vücudumu fırcaladim, ardından duş ve tüm vucuduma bebe yaği sürdüm. Internetten 2 -3 günde bir yapin diyor ama ben hergün yapsam birsey olur mu 😂 birde kuru fırçalama yaptiktan sonra illa duş almak gerekli mi, fırçaladıktan sonra sadece nemlendirici sürsek, duş almasak olur mu yani.
Birde yakıcı yağ selülit için mi yoksa sıkılaşmak için mi kullandın. Benim kalçam zaten sıkı, sporla sıkılaştırdım, sadece hafif selülit oluşmaya basladı. 😏
Rouge anladim canım teşekkurler. 😊 fırçayı sipariş verdigimde kargonun içine selülit yağıda koymuşlar hediye olarak. 😃 cok kücük ama, 2-3 sürmede biter. 😂
Birde bende dr.cevdet tuna nın Paprika&chili balsamı var. (İçerisinde kırmızı biber ,zencefil,ısırgan otu ve mentol var) yatıştırıcı balsam yazıyor, bununda selülite faydasi olur mu sence 😂