• Muhabbet
  • Kuruntularım...işin içinden çıkamıyorum...

Fnaa valla benim eşimde öyleydi güvenilir saygı duyulan bı adamdı, asla yapmaz derken bende my activity aracılığıyla aldatildigimi öğrendim, sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti sadece çocuğum oldughu için burdayım terapiste gidiyoruz yanımda süt dökmüş kedi gibi ama geçti malesef, ben şunu kendim yaşadığım için rahatlıkla söyleyebilirim eğer sen supheleniyorsan altını kurcala, bişey çıkıyor, ben 4 ay aptal yerine konmusum keşke daha önce daha detaylı arastirsaydim dedim

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa Zaten ortada birşey varsa yalancının mumu sahiden de yatsıya kadar yanıyor şuanda Allah karşınıza çıkarmıyorsa bile bir bildiği vardır vesvese etmeyin kendinize rahat olun birşey varsa zaten çıkar

8 gün sonra

bitterdelisi24 Eşin baska kadına dokunucak biri mi ? Yada baska birine ilgi duyucak biri mi ? Öncesine kadar hayır derdim 4 aylık zorunlu bir ayrılık var başka ilde eğitim almaya gitti başka kadınlara bakıp tatmin olacak birisi değil ama yaptığı şeyler başka

Güvenilir adam olduğu için evlendim demişsiniz ama bence o kadarda güvenmiyosun ki telefonda onun telefonunu takip ediyorsun bu güvenmek değildir. Eşim telefonunu takip ettiğimi biliyor demişsiniz ve eşim zeki bir adam demişsiniz. Zeki bir adam ve telefonunu eşi takip ettiğini bilen bir adam yanlış olan şeyler yaparmı ? Yapmaz bende o zaman ya zeki değil yada bilmiyor onu takip ettiğinizi.
      Bence bırakın takip edip paranoya yapmayı ve eşinize hesap sormayı. Birşeyler yapıyorsa çıkar zaten sizin karıştırmanıza gerek kalmaz şuan eşinize sürekli hesap soruyorsunuz yapıyorsa bile yapmaz yada her detayına dikkat ederek yapar ama kendi haline bıraksanız yapıyorsa illaki bir iz bırakır

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa sesli mesaji dinle dinleye biliyosan canm

• Fnaa bunu yanıtladı.

Fnaa yani bence bir psikolog desteği alın. Ne dediğinizi kendiniz bile bilmiyor gibisiniz. Bu kadar kontrolcü olmak size ne getiriyor rahatlıyor musunuz? Eşiniz size aynısını yapsa nasıl karşılarsiniz?

Eşin deli gibi uygulamaları kullanmışş..
            ve amaçta bellli sextir ama eşi ile değil başka arayışlar…

• Fnaa bunu yanıtladı.

Biram kocam sex siteleri gezsin. Uygulama uygulama karı arasın. Ben bunu fark edince didiklemeye başlayıp başka başka şeylerle karşılasayim güvenim kırılsın. Ama gidip böyle paranoyak olduğum için psikolojik destek alıp adamı rahat bırakayım öyle mi? Rahatlamak için değil güveni kırıldığı için varsa bişey karşısına çıksın da ne oluyorsa olsun diye.

Yokdahanelerrr Başka bir telefon aldı demişsiniz iş için mi? Belki onun önceki sahibinden kalan verilerdir?

• Fnaa bunu yanıtladı.

bitterdelisi24 kesinlikle bende böyleyim 👍 eşimin şifrelerini bilmem o da benım bilmez. Telefonlar ortadadır ama mesaj arama gelse bile bana söyler sadece su aradı bu mesaj atmış falan diye

Miniminibirperi tamam ama sanaldan bakması vs bişey bile olsa o da benim için aldatmak sayılır. Bu arada teşekkür ederim yazdığınız için

Twins çok güveniyordum sıfır bi telefon aldı tecno pova diye görüyordum happy kids te bu uygulamaları gercekten işe yarıyor mu diye merak ettim ve indirdim sonra eşim istersen kalsın sorun değil benim için dedi o o şekilde oldu. Şu anlık bişey yokmuş gibi davranıyorum kendini salması açısından

Okyanusunkalbi teşekkür ederim yorumunuz için bende burada konuştuktan sonra biraz daha takmamaya ama yine takip etmeye devam ediyorum

Zinifat sesli mesaj derken anlamadım ama biraz daha açar mısınız

Biram bence siz benimle aynı frekansta değilsiniz bunları gördükten sonra paranoyak olmamak elde mi sizce ben neden destek alıyorum aklı başında birisi varsa oda benim bence bunları gördükten sonra siz kafanızda başka şeyleri bağdaştırmıyorsanız bu sizin sorununuz ama sağlıklı bir insan araştırır bakar öğrenir.

aykirikadin sanırım öyle mesela dün yine mesaj geldi yilmaz Esin seninle görüntülü konuşmak istiyor diye dodo diye bir uygulama geldi gösterdi bana böyle mesaj geldi diye dün indirdim uygulamayı ne giriş ne de kayıt olabiliyosun buda biraz aklımı karıştırdı ama bilmiyorum

Spinoza yok eşim memur iş telefonu yok hafızlık eğitmeni yeni sıfır bir telefon aldı tecno pova duyulmamış bilinmemiş bir telefon ondan öyle yazdım

Kbrg34 bütün şüphelerimi takip ediyorum bütün deliller topluyorum ama sonuca ulaşacağım zaman eşime sorduğumda muadil mantıklı cevaplar veriyor kalıyorum öyle… Salak yerine konulmamak için araştırıyorum Allah razı olsun …