Öncellikle çooooook uzun okuyan herkese tesekkur ederim. Fikir verin bana çünkü çok ihtiyacim var.Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum çünkü artık tükendim sürekli aklımda dönüp duruyor bu kuruntular Olay ise Eşim…
Arkadaşlar benim eşim çok zeki bir adamdır. Karakteri sağlam,herkes tarafından sevilen,saygı gören ve fikirlerine saygı duyulan bir adamdır. Bende aynı şekilde güvenilecek bir adam olarak gördüğüm için evlendim. 2 yıldır evliyiz ve 1 çocuğumuz var. Genel olarak iyi anlaşan, ilişki hayatı iyi olan bir aileyiz. Fakat bundan 5 ay önce bir eğitime gitmesi gerekti Denizliye. 4 ay boyunca eğitim gördü bende ondan haberdar olabilmek için whatsapp web, findmykids ,Mail şifreleri dahil hepsini kurdum ve bunu eşimde biliyordu. Sonra my activity de telegram girişlerini gördüm. Bitcoin hesabını takip etmek için giriş yaptığını biliyordum. Bazen girdiği zamanları my activity de görüyordum ama bitcoin için girdiğini bildiğimden bisey demiyordum. Sonrasında uhive diye bir uygulama gördüm bilmiyordum yeni bi telefon aldı ve bilindik bi marka değil diye telefonun kendi uygulaması sanıyordum. Neyse gel zaman git zaman 4 ay geçti ve geldi kendi evimize döndük o süre zarfında annelerde kalıyordum. Benim içimi gıdıkladı birşeyler ve ben eşimin telegram hesabına giriş yaptım. Ifsa sayfası veyahut artık kendini pazarlayan kadınların olduğu bir gruptu esime sordum ben bitcoin grubuna katıldım rağbet görmeyince değiştirmiş olabilirler konuyu dedi mantıklı geldi ve üstünü kapattım ama benim içimin gidiklanmasi hiç durmadı my activityden telegram araması yaptım ve join group chat diye chorme ’dan araştırma yaptığını gördüm tekrardan giriş yaptım ve bu grubu aradım bisey çıkmadı fakat sonra giriş için gelen mesajlar bölümü vardır telefona giriş için gelen mesajlar kısmi var girişleri uyumluydu. Girilmiş yanı ben görmedim ne zaman sildigimi en son ne zaman girdiğimi bilmiyorum demişti bana bu olayla iyice aklım karıştı. Uhive denilen uygulama metawors uygulaması imiş oradan da bir kadın do you like sex diye yazmış yabancı bir kadın. Iyice kayışlar koptu bende bilmiyorum deyip durdu ben girmedim ben bilmiyorum vs vs sıraladı ve sonunda sürekli bu kıskançlığı yaptığım için bana bir talak verdi yanı tekrardan kabul ettim diyene kadar beni boşamıştı. Işten geldikten sonra talagini geri aldı. Tamam güzel bir ara telefonunu kurcalarken engelli mesajlarına gelen zumla isimli uygulamadan mesaj gördüm. Yılmaz işte bilmem ne kişisi seninle sesli görüşmek istiyor diye. Ama eşimin ısmi yılmaz değil. Numaraya gelen bir mesaj bende iyice kayışlar koptu. Şuan araştırıyorum hala daha birşey bulamadım ve çocuğunun üstüne yemin etti. Bu olayların hiç birinden haberim yok diye. Eşime güvenmek istesemde bu kadar olayın üst üste gelmesi bana mantıklı gelmiyor. Sizce eşimin anlattigim karakterine gore bu işleri yapabilecek kişi mi? Benim içim içimi yiyor uykularım artık yok kesinlikle mantığıma yatmıyor benim nasıl bir yol izlemem lazım. Ben aklımda mi kuruyorum yoksa gerçekten birşeyler var mı bilmiyorum Allaha yalvarıyorum birşey var ise karşıma çıkart diye ne yapmalıyım akıl verin uykularımı geri istiyorum neler yapabilirim.