mamacita Kızlar yeni telefon Alicam iphone 11 ve 12 arasında kararsız kaldım, daha yüksek fiyatlara çıkamam. Aranızda 11 kullanan varmi memnun musunuz
TombulHatun mamacita 11 in satışı durduruldu diye okumuştum 15 gün önce kardeşim aldı ve çık memnun 11den Apple mağazalarında satışı yokmuş şimdi okudum 😂 kardeşim 14,5a aldı şuan 15i,n üstünde hangisini alacaksan acele etm bence her gün artıyor
Laden mamacita 11 kullanıyorum 1 yıldan fazla oldu alalı. Ben aldığımda 7500 dü fiyatı🥹 çok memnunum🌺
Lilik mamacita Biz gittik teknosaya bende alıcaktım eşimn arkadaşı çalışıyodu. 11 eskiyo artık 4 yıl oldu çıkalı ve bi kaç sene sonra sürüm kaldırmıcak dedi. 12 daha mantıklı bütçeniz yetiyorsa
mamacita TombulHatun Apple mağazasında satışı yokmuş evet ama Media Markt a falan varmış ordan alırım muhtemelen. Kardesiniz ne kadara aldı acaba
mamacita delikcorap 12 yi yurt dışından getirebilirim kuzenim getiriyor ama uğraşı çok onunda o yüzden istemedim. iPhone 12nin fiyatı 10,500. Belki oradan da alabilirim kararsızım