Adenin1annesi Gunsroses çok içten isteyince demek ki Allah veriyor 😏 bunun için el açıp dua etmek de yeterli aslında
kutsalmavi58 Gunsroses o zaman doğru bir şekilde hareket ediyorum bende böyle yapmaya başladım 2 gümde🥰
Popy_ Gunsroses manifest dediğin şey sakın kabul olacağına inanarak dua etmek olmasın 😐 nasibinde olmayan şey için teknik ustası da olsan olmaz. Sen inanarak istemişsin Allah ta nasip etmiş bu kadar.
Gunsroses cicekliperdeniz . İçinden geldiği gibi yap canım gönlünden geçeni evren hissedicektir daima pozitif düşün. .
aybikeasellina Ben sadece kendimin olduğu bir whatsap grubu kurdum istediğim bir kaç şeyi denemek için yazdım ve sonuna who? Ekledim. Mesela bebek arabam kırılmıştı yeni bebek arabasi alıyorum who? Yazmıştım ve bana hediye bebek arabası geldi. Mesaj atmasını istediğim birinin ismini yazıp işte Ayşe bana mesaj atıyor who? Yazdım istediğim kişi mesaj attı ben sadece denemek için yaptım ve oldu çok şaşırdım
aybikeasellina İnanın bende bilmiyorum bir yerde gördüm sadece tesadüfi denemek istedim bakın dün yazdım eski eşim nafakaları düzenli ödüyor who? Şeklinde ve bugün nafakayı ödemiş şok oldum ki üç aydır ödemiyordu
Aykizimm Gunsroses gerçekten bu teknik sayesinde mi oldu bilmiyorum ama aylardır beklediğimiz iş teklifi bu paylaşımınızı görüp uygulayınca oldu çok şaşkınım🙈😍 Dün gece bu yazınızı gördüm ve araştırıp uyguladım kağıtlara da yazdım ve bugün gün içinde aylardır beklediğimiz haberi aldık. Çok mutluyum vesile oldunuz çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻💐💐
Svg Açıl who açıl kapan who kapan Heralde sihirli kelime bu who Bende denim bakalım burda bakalım olacakmı “Bu mesajımı en az 4kişi begenecek who who who whoooo”