10gun icinde hizli kilo vermeliyim. Ne onerirsiniz ? 3-5kilo gitmeli. lutfen yardim edin. simdiden tessekurler ❤️

Ayshe 10 gunde verdigin kiloyu sonra cok cabuk alabilirsin saglikli beslenip spor yapmalisin mesela ip atla yanina da egzersizler yapabilirsin gunde 45 dk spor yaparsan vucudun 14 saat boyunca yag yakmaya devam eder tabi saglikli beslenirsen ☺️

Men 1 hefteye 3 kilo verdim soyutma yedim bideki 4 den sonra hecne yemirem

Ayshe
    Canım ya sağlk problemi olmadıgı sürece neden kilo vermek zorundasın ki?

burcuk
      bol bol su iç. hem de açlık hissini bastırıyor hem de yag yaktırıyor

Merhaba canım, ara öğün olarak yulaf ezmesi yiyebilirsin, atıştırmadık badem bastırıyor çünkü, kahvaltı da 4-5 tane haşlanmış yumurtanın beyazı, çünkü beyazında yağ yok, tamamen protein, ekmek ve tatlı yeme, yağlı şeyler yeme ki vücut kendi yağından kullansın, akşam yemeklerinde kahverengi pirinç yani işlem görmemiş pirinç, Türkiye’de böyle bi alışkanlık pek olmadığı için tam işlem görmemişi yok ama biz en iyisini Migros’ta bulmuştuk, biraz uzun pişiyor ama işe yarıyor, yanında tavuk veya kırmızı et balık gibi protein ağırlıklı şeyler. Bol bol brokoli karnabahar haşla ye, yoğurt ye yatmadan önce baharatlı, sürekli yeşil çay iç, chia tohumu da kullanabilirsin yoğurtla falan.. şu an aklıma gelenler, ama baya baya etkisini göreceksin.

Ve sporu da ihmal etme eline termosla yeşil çay alıp yürüyüşe çıkabilirsin