TombulHatun Deleted_1 makyaj ilgi alanıma girmiyor bende pek girmem ama cinsellik filan Allah ne verdiyse 😂😂😂😂
sancaktepe Deleted_1 perideye girdiğimde eski hesabımdan çıkış yapılmıştı neden acaba yeni hesap açtım şimdi Eski hesabım Rana_elis ti
TombulHatun Cicikiz makarnos ağzıma sürmemişim daha günah bana 😂😂 ya yavaşladı vermem kan tahlili verdim insülin yine azcık yükselmiş ama devam durmak yok
Ask_hosmus TombulHatun evet hastane de bile yazdım size en çok ben hakkediyorum😂😂 ödül benim oldu kabul ediyorum trendyoldan Bi şeyler bakayım ben aaa korse alacaktım korselere bakayım 😂😂😂 var mı korse önerin 😂
Ask_hosmus TombulHatun inceltmek için aşko kilomu verdim zaten hafif Bi göbek var oda sarkık duruyo onun için kademeli korse alıcaktım ama çok pahalılar😂 normal korse var da bu şortlu olanlar varya ten rengi olanlardan ondan var annem almış ama M almış S olması lazım😂😂
Ask_hosmus TombulHatun ben 2 gün sonra taktım ama karnım çok ağrıtıyordu geri çıkardım 😂 kendimi aynada görünce bir tuhaf oluyorum karnım da bebek yok ya 😂, hatta 2 gün önce karnım ağrıdı saate baktım salak gibi güya sancı dakikası tutucam😂