deleted_14044 aykirikadin cinsel hayatımız renkli diye lincleniyorum başka bir postta sanırım bı tek sen bakmadın gülüm bu beni üzer 😁
ddbbee_5 aykirikadin Bidaha cesaret edemedik zaten ama efsoydu ya hala aklıma gelince gülmekten gözümden yaş geliyor 😂😂😂😂😂
aykirikadin deleted_14044 Aşkito gözümden kaçmış kusura bakma.. Cinselliğin erkekler için bir nimet olarak görmek.. Biz Kadınlar için ise ayıp olarak görürler.. Allah Hava ve Ademi aynı hamurda yoğurmuş..
deleted_14044 aykirikadin bana çok garip geliyor ayiplanmasi veya cinsel yönden istekli kadınlara böyle sanki cinli gibi bakıyorlar çok garip valla 😂
Ucansupurge ddbbee_5 evde klozette yapmayı denedik klozet kapağı kırıldı eşime battı Fhdhsjsja Allah affetsin çok güldüm ya 😅😂😂
Mucize2 ddbbee_5 Allah affetsin çok güldüm 😂😂 denemeyi düşündüm ama kesin bizimkide kırılır taşımaz bizi 😂😂
ddbbee_5 Mucize2 ahhaha sakın denemeyin zevki hoş ama acısıda bi o kadar kötü diyim 😂😂😂😂 bide boşuna klozet kapağından olmayın 😂😂😂😂
buralardayenibusely Efnan-02 bir kuaförle mi yaptınız daha önce de duymuştum. Bekar bi çalışanla kuaförün sahibi ağda odasında yatıyorlarmış
Efnan-02 buralardayenibusely hayır kuzenimin dugunuydu nişanlımla , artık eşim tabi bide bebek bekliyoruz ❤️
Delininbiri0303 Duşta arabada kapıda sadece 😂😂 ama özellikle bizim mekanımız arabaydı araba bide filmliydi🔥😂