Kızlar merhaba burda yeniyim ve 7. Ayıma girdim bi bebeğimiz olacak inşallah. Evleneli de 1 yıl oluyor ama eşimle aram hiç iyi değil kaç gündür konuşmuyoruz bile. Beni sürekli görmezden geliyor gün içinde annesini arayıp soruyor ama ben umrunda bile olmuyorum bu yüzden bende soğuk davranmaya başladım iyice aramız kötü oldu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten sizler ne düşünüyorsunuz buraya yazmak istedim teşekkür ederim şimdiden 💐

Bi tartışma sonrası yaşananları anlatıyorsanız bence normal… Ama hiç yoktan bu tavırlar sergileniyorsa ortada bi sorun var 🤷🏻‍♀️

Yaprak_123 Ağlamayın lütfenn bebeğniz hissediyor şuan onuda üzmeyin 😥 Bana da biraz hassasmışsınız gibi geldi takmayın kafanıza olabilir tripleşme tartışma ilerisi olmadığı sürece ….

Yaprak_123 ilgisiz olan hersey ölür derler yaprak bile.. ilgisiz sevgisiz bırakıyorsa aynı sekılde sende ona yap anlasın karsındakının ne hıssetıgını.

Yaprak_123 Üzülmeyin ağlamak çare değil ki dik durup karşısında olacaksınız… Sorun ne bilmiyoruz ama bazen karşılık vereceksiniz ki neyin ne olduğunu anlasın ve yerini bilsin kendinizi ezdirmeyin lütfen..🌼

Yaprak_123 Dediğiniz kadar kötü bir durum varsa önce siz sakinleşin daha sonra da eşinizle güzelce konuşun belki zor bir dönemden geçiyordur Ve size yansıtmak istemiyordur ya da siz kuruntularınızda haklısınızdır Ve ona göre bir yol çizersiniz konuşmadan bir yere varılmaz daha kötü olur her şey. Umarım sadece kuruntu yapıyorsunuzdur 💐💐