Papatya49 Mtlukadn beyin yoksunu insan erkektir yapan diyen oldumu sana ? Kadın olarak senin kendine saygın olsun git zarına naparsan yap ona bişey diyen olmadı iyi oku yazdığımı onun bunun altına yatmakla kendine saygın kalmaz
Mtlukadn Papatya49 bence sen önce bi insanlara saygılı olmayı öğren ben senin yorumlarını görmedim bile sana hitaben bisey de yazmadım hayırdır neden gocundun? Isteyen cinselliği istediği gibi yaşar bir erkek nasıl birden fazla kadınla birlikte oluyorsa bir kadın da olabilir. Kadınlara gösterdiğiniz tepkinin yarısını erkeklere hicbir zaman göstermediniz size ne nerden biliyorsunuz belki herkesin kendine saygı gösterme kriteri sizinle aynı değil. Siz ben tek bir kişiyle birlikte oldum kendime çok saygılıyım diyebilirsiniz başkasına göre kendine saygı göstermek başka şeylerle ölçülüyodur belki herkes sizin gibi olmak zorunda mi. Hiç kimse hayati siz gibi yaşamak zorunda değil bunun neyini anlamıyorsunuz? Siz kadının değerini bir damla kanla ölçebilirsiniz ama sizin gibi olmayan kadının değerini bir damla kanla ölÇmeyen insanlar da nihayet var
Deletedmom2 Alyvaa Selam , vajina nabz gibi atıyor sperm içeri girmişse” bence doğru değil, çünki bizde korunuyoruz, ve her ilişkiden sonra filan nabz gibi atıyor ya da normal halde bile atıyor yani 🤷🏻♀️
Alyvaa ben sadece soru sordum..🥺 Neden bu kadar üzücü yorumlar var ki ?( Biz okuldan birlikteyiz yani 12yaşımızdan artık 8sene oldu ve cinsel ilişkimiz 3yıldır devam ediyor.Yoldan geçen birine vermedim yani..Gayet mutluyuz.Sadece korunmasız olduğumuz için endişeliyim..
Deleted2 Alyvaa kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin istediğin kişiyle beraber olabilirsin ..riske gelirsek geri çekilme yöntemi hiç bir zmn 100 de 100 güvenli değil canım.. ben de 17 yaşımdan beri beraberlik yaşıyorum evlendim ve hala geri çekilme ile korunuyoruz bişey olmadı henüz ama olmayacağı anlamına gelmiyor .. Bnm eşim prezervatif sevmiyor kullanmıyoruz siz kullanın veya doğum kontrol hapı … eşim geçen günlerde tutamadı içime boşaldı hemen ertesi gün hapı içtim aklında bulunsun
Mtlukadn Deletedmom1 evet senin gibi geri zekalar yüzünden erkekle kadın bir tutulmuyo madem bu kadsr değer veriyosun namusa dini değerlere söyle bakalım allah da diyo mu erkek yaparsa bisey olmaz ispatlamaz kadın yaparsa vurun öldürün diye? Erkek yaparsa leke olmaz kadın yaparsa olur mu demiş allah? Allah gormuyo mu erkeğin yaptığını? Neden erkek yapınca bisey yok kadın yapinca dünya yıkılacak? Sana laf anlatmak o kadar anlamsız ki boşa yoruluyorum. Sana anlatacağıma 5 yaşında çocuğa anlatsam daha iyi anlar o kadar kıt beyinlisin
Lalderiin Deletedmom1 ahahhahahaha kimin nereye gideceği hiç belli olmaz. Siz bu şekilde dua ediyorsanız sizin kalbinizin kötülüğü dilinize yansımış. Bir kız çocuğunuz varsa veya olursa ona çok acıyorum. Şükrediyorum ki sizin gibi geri kafalı, cahil, kötü bir annenin çocuğu değilim.
Seraymesut35 Siz boş verin kimin kimle ne zaman evli mi deilm ne yaptılarsa kendilerine siz kendinize bakın boş verin yapmis o nün bileceği bir şey hesap verecek kış kendisi dünyada artık bu durum normal görülüyor eskisi gibi ar namus dusunulmuyo
Seraymesut35 Pelinnaz evlenecek olan o yani ne gerek var ki karışmaya sanki konuşanlar hiç hata yapmamis
Mtlukadn Deletedmom1 ahlak senin kıt beyninin algilayabileceginden çok çok öte birşey sen ne anlarsın ahlaktan değerini zarınla ölçen zavallının birisin sende benle tartışacak kapasite nerde anca siktir git dersin hadi yavrum sen hayata bacak arandan bakmaya ve baktirmaya devam et