Asaftugce42 Kızlar 10 gün geciktim bebe olma ihtimali de yok yani korunuyoruz zaten 2 yaşında bi oğlum var şu an da düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin .. korunup da hamile kalan var mı ya da uzun süreli gecikip de adet olanlar var mı? Belim ve karnım felaket ama gelmiyor kanama 😡
soulless Asaftugce42 korunup hamile kalanlarda var hatta spirali bile olan. On gün çok fazla olmus bir test alıp evde bak istersen. Negatif çıksa soğan suyu iç söker veya Bi hastaneye görünürsün. Geçmiş olsun
Polyannacilik Asaftugce42 10 gün ciddi bir süre hele bide düzenli okuyorsaniz , benim arkadaşım spiral + geri çekilme ile 2. Ye hamile kalmıştı hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz bence bı test alın yapın
deleted_13958 Asaftugce42 Anacım aynısı ben oldum bebeğim 3 aylıktı gebe kaldım prezervatif yırtılması sonucu şuan nur topu gibi biri 19 biri 8 aylık iki bebe annesiyim 😂😂
Ortasekerlikahve Asaftugce42 benim 2 ay olmadığı oldu. İğne vurulduktan sonra duzensizlesti hatta 1 hafta önce oldum 2 gün sürdü kesildi 4 gün sonra tekrar başladı aşırı kanama oluyor lohusa kanamadı gibi
Asaftugce42 soulless teşekkür ederim bugun bi test alayım o zaman , ama bu karın ağrısı neden o zaman regl olacakmışım gibi ağrıyor
soulless Asaftugce42 rica ederim canım. Hamilelik belirtileride regl belirtisi gibi oluyor. Mesela ben hamile olduğumu bilmiyordum çok sancım vardı şimdi kanama geldi gelecek derken baktım hamileyim 🙂 Allah gönlüne göre versin diyelim sen test yap için rahat etsin
Asaftugce42 soulless inanki şu an düşünmüyorum kpssye hazırlanıyorum bi yandan, bi yandan yakın zamanda dükkan açtık onun koşturmacası, bi yandan ev çocuk yemek temizlik derken … Allahım çocuk olursa nasıl yetişirim ben çok korkuyorum :(
Asaftugce42 Polyannacilik ayyyy valla Allah olmayanlara nasip etsin diyorum hep ama iş ciddi sanırım eşim test alıp gelecek onu bekliyorum
Polyannacilik Asaftugce42 olsun varsada hayiriyla bereketiyle gelir hiç korkma rabbim verdiysede demekki sende o güç kuvveti gördüki verdi