aykirikadin anal için temizlik yapmışsan gayette zevkli.. Bizde sexte asla ama kuarl vı sınır tanımayız.. vajinal klitoral zevki yaşıyorum.. ve aldığım zevk o günü hayatımı ve dünyamı neşelendiriyor. İşimde ve evimde çok mutlu oluyorum..
Ask_hosmus Bebisveannesiii ama yani şimdi benim suçum yok, bişey yiyip içerken cinsellik postuna girmeyin sizde😂😂
Minnosanne deleted_14044 sanırım bu yorumu arıyordum 😅 geçen o taraflara dokundum bi çoşma oldu hoşuna gitti demek ki (G noktası orası 😅
Amannebileyim deleted_14044 Eşini mi parmaklıyorsun fvöşrögrşg doğru anlamamışımdır inşallah cöeşföeşföeşgö
Yasak_elma Ask_hosmus Ay o makata parmak sokma olayını hic sevmiyorum nekadar dustan sonrada yapılsa o koku geliyor ben asssla izin vermiyorum ama eşim bayıliyor sokmaya 🤢🤮bide benim canım çok yanıyorya millet nasıl zevk alıyor öyle🤔
fatimaaaa Sjsjsjsjsjsjsjsj lavman yapanlar var. Bağırsak temizliği vs için yapılabiliyor ama anal seks için de yaygın yöntem internette lavman aparatları satılıyor ve nasıl yapıldığına dair anlatımlar var.
Delininbiriii Ask_hosmus hahahaha gülmekten öldüm banyoda yapsan ne yaparsan yap o koku geliyor gerçekten hiç gerek yok 🤣🤣🤣