babygirlx qwertygirl01 zevk aliyosan devam et hicbisey senin zevkinden onemli degildir mutlu oluyosan sorun yok😊
Ask_hosmus qwertygirl01 yok gayet normal zevk alman da ama burnuma buram buram bok kokusu geldi nedense🤪😂😂😂😂
eserekli_kiz1 qwertygirl01 zevk aliyosan devm edin parmak sonucta nekadr uzun olablr veya nekadr kalin olablr ki
Ask_hosmus qwertygirl01 acaba nasıl boşaltıyorsun çok merak ettim kusura bakma, burda Bi arkadaşımız g.tüne fıskiye sokuyordu öyle temizliyordu
Ask_hosmus Deleted_1 gül aşko gül kafam sanki Bi milyon uykusuz gece geçirdim o yüzden bu yorumlar 😂 buralara sardım 😂😂
deleted_14044 qwertygirl01 zevk aliyorsan devam et bence benim eşim de yapıyor çok hoşuna gidiyor hatta bende ona yapıyorum zevkten dört köşe 🤭
Amannebileyim deleted_14044 Eşini mi parmaklıyorsun fvöşrögrşg doğru anlamamışımdır inşallah cöeşföeşföeşgö
deleted_14044 Sedam60 evet yapıyorum neden normal olmasını parodi anne yi takip etmiyorsunuz anlaşılan😂😂
Sedam60 deleted_14044 ediyorum orası dalga amaçlı yazdığı belli bi erkek bence böyle bi teklifi kabuk bile etmemeli ben eşime söylesem çok kızar
Minnosanne deleted_14044 sanırım bu yorumu arıyordum 😅 geçen o taraflara dokundum bi çoşma oldu hoşuna gitti demek ki (G noktası orası 😅