Hanımlar selam çok yakın bir akrabam düşük yaptı ve kucuk bir kızı var bilen bilir ben kayinvalidemlerle yaşıyorum onlar yazın köyde kışın yanımızda bu sabah aradı beni bir sınırlı bir sınırlı nerdesin falan dedi anlattım ben de böyle böyle bir durum oldu ben de evdeki çocuğa ve akrabamıza bakmak için geldim çünkü en yakınlarında ben varım onlar benim herseyime koştu ben de onlarınkine koşmak istedim yani sonuç olarak eşime de söylediğimde haklısın git dedi zaten. Baktım iste şey dedi biz de hastayiz yakına bize gelmiyorsunuz taa oralara gidiyorsunuz hastayız dediği de yaşlılıktan olan rutin ağrılar. Doktor randevusunu ben alacaktım ama cidden o kadar çok şeyle uğraştım ki aklımdan tamamen çıkmış aşağılar gibi konuştu resmen benimle saygımdan seste etmedim. Ben gelicem randevum olmasa da olur falan dedi tamam dedim suratıma kapattı. Esimi aradım ben de anneler gelecek diye eee napiyim falan dedi dün onunla da tartıştım ayrı ev meselesi için sen eve çıkmadan ben geri dönmem dedim. Daha önce de gelince cikicaz diye çok söz vermişti ama tutmamasindan korkuyorum o da şimdi kabul gel eşyaları topla gidelim dedi ne yapacağımı bilmiyorum iyice çıkmaza düştüm