- Düzenlendi
Kızlar aşırı kaşıntım ve yoğun akıntım var bu akıntı kesik kesikte geliyor bazen (beyaz renkli ve idrarımı yaparken yanma yok) internette sirke önerisini gördüm deneyip faydasını gören oldumu birde markette satılan sirkeler işe yarar mı
Kızlar aşırı kaşıntım ve yoğun akıntım var bu akıntı kesik kesikte geliyor bazen (beyaz renkli ve idrarımı yaparken yanma yok) internette sirke önerisini gördüm deneyip faydasını gören oldumu birde markette satılan sirkeler işe yarar mı
Bengeldimm bu konudan acayip muzdaribim bende de önce kalça tarafında kabarcıklar oluştu sonra kabuk bağladı geçti şimdi vulvama atmış aşırı kızarık ve kaşınıyor sirke sürüyorum yakıyor biraz ama iyi geliyor onun dışında travazol krem sürüyorum sirkeyi aşırı kaşıntım olunca hemen sürüyorum
Mujahide_esved Ya 2.defa basıma geldi ilkşnde travazol kullanmıştım o da seneler önce. Smdi arastırdımda çok yazan var. Sirken doğal mı canım? Bulamazsam doğalını market sirkesiyle yapsam olur mu birde ne sıklıkla oluyo sende mantar
Bengeldimm ilk defa başıma geldi valla market sirkesi suyla seyreltip yıkıyorum vajinamı
Mujahide_esved TMam canım teşekkür ederim
Bengeldimm bir tutam kekik çaydana al ½ su bardağı su ekle 15 dkka kaynat soğuyunca vajinanı o kekik suyuyla yıka günde ¾ kez yıkanın 2 gün içinde kaşıntı geçecektir ama mantar geçmiyo
Bengeldimm benim doktorum tavsiye etmişti sirkeyi ama içerisine sıkma dedi temizlemek amacıyla yikayabilirsin mantar enfeksiyonlarinda dedi ve bende işe yarıyor ancak olumsuz yorum yapanlar da var ben doktorumun tavsiyesiyle hareket ediyorum ve sirkeyi kullandığım oranın iki katı sulandırarak kullanıyorum
Siyem34 çok teşekkür ederim 💕
Ecivicivokke Bende bi deniyeyim inşallah işe yarar teşekkür ederim. Geçene kadarmı kullanmalıyım yoksa süresi varmı
Bengeldimm bende öyleydim elma ılık suyla elma sirkesini karıştırıp kendini vajinani yıkıyosun istersen içerde bilirsin içindeki mikropları arındırıyor ama iğrenç bir tadı var burnunu kapat git
Bengeldimm geçene kadar kullanıyorum ben
Efnan-02 yok içemem heralde ya yıkıyım en iyisi ben 😂
Bengeldimm rica ederim ben faydasınj gördüm
Bengeldimm bikaç kişi sirke demiş ama kesinlikle sirke kullanma daha çok tekrarlamasına neden olursun anlık rahatlama sağlar sadece tek çaresi doktorun yazdığı fitil ve krem
Eskobar randevu yookk 😭😭
Bengeldimm ozaman eczaneye git bunun için satılan reçetesiz krem varmı sor
Bengeldimm fark yok 🙂