guzelanne şahsen ben kendi açıma konuşayım, ergenken izlediğim oldu sonra tövbe ettim orsası ayrı.. ama oradaki erkeklerin her şeyi beni etkiliyordu, bir eli bir kolu, bir tutuşu, kalçası, özel bölgesi vs.. yani bir kadın olarak böyleysem erkeklerden de böyle olanı vardır.. belki dediğiniz gibi her erkekte yoktur ama hiçbirinde de yoktur diyemeyiz bence.. ve eşimizden de bu konuda etkilenmediği konusunda nasıl emin olabiliriz? Beyin okuma özelliğimiz yoksa zor yani.. ayrıca başka yerde bir kaslı adam yakışıklı adam görünce de hoşuma gidiyor mesela ama bunu bildiğim için ve yanlış olduğunu bildiğim için bakmıyorum çünkü haram ve inancım bu yönde..
Yani erkeklerin de böyle olması olası olabilir.. ve benim gibi aman bakmayayım diyeni de vardır illa ki ama bunu bilemeyiz işte.. anca tahmin yürütebiliriz..
Hepsini geçtim, bu olasılıkları yoksaymak da, bu olasılıkların gerçek olduğunu bilip de bunu kaldırabilmek de kişilerin kendilerine has bir durum onu anladım.. ben şahsen sürekli izlesem, görsel hafızam güçlü olduğundan, orada gördüğüm bir adamın benzerini dışarda görsem etkilenirim ister istemez.. etkilenmemek için gözümü çevirsem de hafızamdan silebildiğim şeyler değil görseller.. ki etkilenmemeyi tercih edip etmeyeceğini bilemem eşimin ve o yüzden tercih etmem izlemesini vs.. kısacası herkesin yapısı bir değil, herkesin hissettikleri farklı, herkesin kaldırabileceği, kabullenebileceği şeyler farklı.. saygı duymak lazım.. ama diğer olasılıkları da belirtmek istedim, bilemeyiz diye.. 🌸