Uykulupingue HurremSultan Bende öyleyim erkeklerin doğasında var diyorlar ama ilişki sonrası dokunsun istemiyorum 😂
Kdndmkdkd Delininbiri0303 Oda doğru ya zaten bide arkasını dönüp uyuyor ya çeviriyom koluna yatıyorum valla😂
Delininbiri0303 Kdndmkdkd ya herşeyi kocadan beklememek lazım bence birazda kadının adım atması lazım
Jasmin123 Kdndmkdkd Benim eşimde bazen öyle yapıyor sorduğumda ilişki sonrası çok uykum geliyor öyle olunca direk uyuyor
Asdf123 Kdndmkdkd bizde de aynı sıkıntı var ama bu ondan kaynaklı değil erkekler bizim kadar ince düşünceli değil biz kadar önemsemiyorlar artık ama biz çok düşünüp çok yoruyoruz kafamızı o yüzden bence ben söyleyince buna mı takıldın diyor benim eşim
Yuzu Kdndmkdkd Merhaba benim eşim öle degıl işişkıden sonra bıle bır bırımıze sarılıyoruz ve eşim goysumle oynayıp uyur hep öleyız bız ama tartıgıstıgımızda ve ya bana kızdıgı zaman arkasını dönup yatar
Kdndmkdkd Yuzu Selam canım benim eşimde sarılırdı uyurdu ama 3 gündür falan böyle kendi kendine uyuyor yoksa beni çağırır sarılır öyle uyurduk bir gün çağırır bir gün çağırmaz nasıl bişe anlamdım gitti siz ne güzel yaa😂😂
Yuzu Kdndmkdkd Bellim bir takım sorunları vardır kuzum üstüne gıtme bir bak bakalım halen devam edıyorsa Çek karsına bırer kahve yap ve konuş bakalım sorunu nedır
1prensesannesi Kdndmkdkd kız yok ondan değil benim kocada öyle ilişkiden sonra döner totosunu uyur ben hatta bı ara kızdım işin bitince umursamıyorsun falan diye ama bu normalmiş internette okumuştum 😂