Efnan-02 şöyle düşün senin bebeşin var karnında ve onu rahatsız etmek istemiyorsun hisset sadece bunu ben hep böyle yaptım stresle mahvolmasın diye uğraştım tabi oluyor ama kendini dizginlemelisin

Efnan-02 gebelik başlarında benimde karnım ve kasıklarda ağrılarım oluyodu yerlesmeden dolayı normal kabul ediliyor çok şiddetli ve kan eşlik etmediği sürece inşallah kucağınıza alırsınız

Efnan-02 5. Haftada bizimde sadece kese vardı bebek yoktu 6. Haftada kalp atışını duyduk acele etme bikac doktora git 9

Efnan-02 doktora gitmeniz de fayda var endişe etmeyin içiniz rahat olsun ilk günlerde ağrılar olabiliyo benim bünyem hassastı çok ağrı sızı cekmistim

Efnan-02 Sakin ol canım ilk zamanlar benimde cok ağrım oldu adet olacağım saniyodum hatta bilmiyodum kramplar giriyodu sen en iyisi baska bi doktora daha görün icin rahat etsin

Efnan-02 9 haftaya kadar bekleyin, inşallah görürsünüz. Ben de bi arkadaşımdan duymuştum onun arkadaşında da boş gebelik çok olmuş hazır gıdaları çok tüketiyormuş. Saglıklı beslenmeye başlayınca duzelmiş bunu doktor önermiş diyet listesi gibi. Yediklerimiz de bizi çok etkiliyor

Dış gebelik değilde kimyasal gebelik olabilir mi acaba ağrınızda varmış benim öle olmuştu..ama sizin inşallah öle olmaz tabi

Gizemyamn inşallah öyle bişey olmaz ya o dönemde geçerken ben toparlanamiyorum çok çöküyorum