Babyface
Ben tam tersi kilo alamıyorum 😒
Hamilelikte 48 kilodan 82ye çıkmıştım doğumdan sonra hepsi gitti. Ben gene eski ben 🤦

Babyface 86 ile doğuma gitmistim, emzirme sürede 54′e kadar indim. Hiçbir sey yapmadan. Kızım çok emiyordu her saat başı diyebilirim 26 kilo kendiliğinden gitti hatta evlenirken bile bu kadar zayif degildim. Simdi tekrar hamileyim. Bakalım süreç tekrarlanacak gibi.

svdarc bilmiyorum sadece düşük yaptığını biliyorum 🙂

Hannur Evet sade tükettim ananas aromalısı var oda çok güzel

Babyface hanımlar Insta da @zulallemutlugunler sayfasını takibe alın derim çok kilo verdim hala da veriyorum sayesinde. Çok güzel ve etkili tarifleri var. Beende doğumdan sonra uzun bir süre kilo veremedim hatta doğum kilomun üstüne de kat kat almıştım 3 ayda 90 kilodan 77 kiloya indim halen devam ediyorum hedef 65 inşallah 🥰 🙏

Babyface hatta Insta da takipleşip grup mu kursak birbirimize destek oluruz

Malesef ben doğumda çok kilo aldım kızlar ne kadar yürüyüş yaptım pekte fayda etmedi kızlar şimdiyse vermeye iyice karar verdim

dygbllkcc Bende yeni başladım aralıklı oruca 3 gün oluyor 18 saat olanı uyguluyorum başladıktan ne kadar sonra kilo vermeye başladınız acaba?

Babyface kız bnde veremiyordum Bi çay aldım trendyoldn 5 günde 3 kilo gitti tuvalete yatak kurcam neredeyse 😂aşırı tuvalete çıkarıyor istersen al detoxum kinoa çayı diye

Kilo vermek çokça spor ve spor ile beraber egzersiz..

Babyface ay bana ver kız 45 kiloyum 2 cocuk doğurdum mal gibide yiyor 🤣🤣🤣 banamisin demiyor yok anam alamıyorum çok zayıfım keşke bi 60 kilo olsam başka bisey istemiyorum 😅😅