herseybos cevap belli fakat fissler kafayı yemiş sürekli zam geliyor tefal ondan bir tık daha uygun, var mı nutricook kullanan?
Sept herseybos hiçbiri 😂 benim düdüklüden aklım çıkıyor, bekarken annem düdüklü kullanırken mutfağa girmezdim. Çelik setimin içinde olduğu için düdüklüm var benim de ama daha bi kez bile kullanmadım, yatıyor dolabımda🤷🏻♀️😂
Amannebileyim herseybos ayy bir şey diyim mi ben böyle düdüklü tencereler de pişen yemekleri sevmiyorum yani eğer korkmuyorsanız termo kullanmanızı tavsiye ederim alacak olsam kesinlikle termo alırım
herseybos Sept suyunu çok doldurmayacaksın kapağını düzgün kapatınca bişi olmaz kız bak fissler patlamama garantili 😂
herseybos Amannebileyim ben düdüklüyü sadece et tavuk kemik ve bakliyat haşlama için kullanıyorum bir tanıdığımız sarma pişiriyor mesela 😂😂 yaptıklarımıda zamandan tasarruf etmek çünkü ben ocağa koyunca bir süre sonra unutuyorum 😂😂 bir de termoyu bilmiyordum baktım da fisslere benzer eski usul bişi mi
Amannebileyim herseybos evet eski usül eltimin yeni model düdüklü tencerede var et kemik vs kesinlikle haşlanmıyor termoda 45 dalikada haşlanan kemik diğerinde 1.5 saatte haşlanıyor ben hemen hemen bütün yemekleri düdüklüde yaparım gayet lezzetli oluyor
Sept ToMrisHatuN1 valla hiç kullanmadım hayatımda. Aslında başıma patlama gibi bir olay da gelmedi ama neden korktuğumu bilmiyorum. Benimki eski tiplerden değil ama cesaret edemiyorum edemem gibi de geliyor. 🤷🏻♀️
herseybos Sept sırf para boşa gitmesin diye kullanırsın eminim 😂😂 eşim fazlaca etçil bir insan olduğundan haşlama çok yapıyorum ve saatlerce pişirmekren bakmakran gına geldi bana mecbur alıcam
herseybos Amannebileyim bende de hisar vardı yeni aldım canı isterse kapağı kapanıyor cinnet geçirttiriyo bana
Amannebileyim herseybos benim eskisi de öyleydi çoğu zaman hava bile dolmuyordu içi veya fışlamıyordu 😂
herseybos Amannebileyim eşimde yaparım diye kapağının ciğerini söktü ama parçayı kaybettik organ yetmezliğinden kaybettik 😂
Amannebileyim herseybos organ yetmezliği 😂😂😂😂 Allah seni ne yapmasın hiç gülesim yoktu xçeğcöeiföeifö