Amannebileyim yani her kız düzgün olmayabiliyor.. öyle diyince bir etkisi oluyor mudur sizce? Ya da ne gibi bir etkisi olur?
Oyun
Asasasas birkaç defa denk geldi bu şekilde eşimin nickinde 38 yazıyordu kız 50 kere sordu Kayserili misin diye eşim cevap vermedikçe sormaya devam etti en son mikrofon açıkken ben konuştum beni duyunca kendi sesini kapattı direkt 😂
Ben olurdum ki oldum da zamanın da. Yeni evlendiğimiz de pubg oynuyordu kızlar vardı soru soruyorlardı bizimki de cevap veriyordu. Sinir oldum kavg ettik 1 hafta konuşmadım🙄 sonra oyunu sildi bir daha da yüklemesi😂
Amannebileyim yani eşinizin yanınızda oynaması sizin içinizin rahatlaması güzel bir şey.. ☺️ ama yine de sürekli benzer etkenlere maruz kalması, insanın nefsini harekete geçirir mi? Diye düşünmeden edemiyor insan.. keşke kızların girmeyeceği oyunlar olsa 😅
Visneliturtaa benimki cevap vermiyor cevap verse ben de kavga ederdim sanki onlar hiç yokmuş gibi sadece erkeklere cevap veriyor kızları yoksayıyor
Asasasas normalde beraber oynuyorduk güncelleme geldi internet bağlatmamıştık o zaman bu yüzden birkaç aydır tek oynuyordu güncellendi bugün 😂
Amannebileyim anladımm birlikte oynamalı hep 😅
- Düzenlendi
Amannebileyim ay hayır olmazdım tabii ki. O zaman iş arkadaşlarından falan da rahatsız olmamız gerekmez mi? Hayat nasıl geçer ki öyle?
Amannebileyim Ben istemem eşimde biliyor zaten rahatsız olurum
Amannebileyim benim eşim de oynuyor ve illaki kız oluyor takımda sonuçta oyun yani . Benimle sevgiliyken normal kız arkadaşıyla birlikte giriyordu yanımda ben uyurken biriktirdim biriktirdim en son patladım bidaha o kızla gorusmuyosun fln dedim kızın böyle imali cumlelerini duymuştum uyurken. Sağolsun dinledi ve o kişiyi hayatından çıkardı sonra benimle oynamaya başladı zaten mikrofon kapalı oynuyor o yüzden bı sıkıntımız yok tek başına da oynuyor ama kimseyle diyalog halinde değil öyle.
babygirlx pubg falan değil de Moba arpc artık nasıl yazılıyor bilmiyorum geniş dünya oyunu wow gibi düşünün benimki takımla giriyor takımda kız da vardı ilk başlarda benimki konusmuyodu o kişiyle umusrsamiyorduda bende bigun tersime geldi baktım herkesten çok o kızın sesi çıkıyor bide discord da resmi tekti benle değildi oyunu bitti çektim yanıma ya o resmi kaldır ya da ikimizin resmini koy o takımdan da çok düzgün bı takım bul kendine dedim ilk baş abartiyosun vs dedi bende tamam bende senin istediğin biseyi yapmicam o zaman kuduran sen olursun dedim. 1 saate herşeyi düzeltti şimdi takımında sadece evli çocuklu adamlar var 😂😂 başka türlü oynayamazsin dedim napsin adam
Amannebileyim eşimde LoL diye bir oyun oynar ama kizlar var mı onu bile bilmiyorum bundan sonra bakarım bende hiç aklıma gelmemişti
Sept Neyse sonunda mantıklı bir yorum gördüm.
Amannebileyim erkeklerin empati olayı sıfır. Aynı şeyi biz yapıp konuşsak ohooo
Sept ben rahatsız olmuyorum zaten rahatsız olmamı gerektirecek bir durum yok ortada ha köşe bucak kaçarak oynasa oyunu tabiki rahatsız olurum bende mi anormallik var diye merakımdan sordum
Askitoskom arkadaşlarıyla pek oynamaz normalde beraber oynuyorduk evde internet yoktu altyapı yoktu daha doğrusu güncelleme gelince kaldı benim oyun 😂 eşim oyundan takım bulup oynuyordu atıyorum 2 kız 2 erkek varsa takımda kızları görmezden geliyor sadece erkek olanla konuşuyordu eşimin nickinin sonunda 38 yazıyor birinde bir kız denk geldi Kayserili misin diyor eşim cevap vermedikçe üsteledi bi 10 defa sordu herhalde eşim cevap vermiyor tamam küstüm o zaman falan diyor ben arkadan aşkım canım cicim falan sesleniyorum hani duysun da sussun diye ama yok anlamıyor en son bir daha sorunca ben aldım telefonu fazla merak iyi değildir ben kayseriliyim derdini bana söyle dedim kız mikrofonu kapattı daha da hiç konuşmadı 😂
Seda06 lolü ben de oynuyordum bekarken ama sesli konuşma yoktu benim zamanımda fazla oynayan kız olduğunu da pek sanmıyorum 10 erkek varsa 1 kız anca çıkar o oyundan 😂
Visneliturtaa şahsen oyundaki kızlarla muhattap olup erkekleri görmezden gelsem benim eşim de sıkıntı yapmazdı
Amannebileyim hahahaha çok iyi yapmışsın valla 😂 bazıları arsız oluyor malesef
Amannebileyim abooo öyle deme erkekten çok kız var artık o oyunda benden soylemesi