Kızlar eşim bana oral yapmak istiyor ama ben sanki vajinam kokuyor muş gibi çekiniyorum yapmasına izin vermiyorum. Her sexden önce mutlaka duşumu alır ve temizlenirim güzelce ama yinede temiz gibi hissedemiyorum 😔

Enfeksiyonun falan varmı akıntın olduğunda bi koku hissediyomusun ? Ben hiç böyle hissetmedim duşunu aldıktan sonra her hangi bi sorun yaşamazsın akıntın falan yoksa

Biliyor musun bende aynı şeyi düşünüyorum çünkü vajinal akıntım çok oluyor. Sürekli günlük ped kullanıyorum iç çamaşırım kirlenmesin diye ve kokuya sebep olduğunu düşünüyorum. Eşimin oral yapmasına hiç izin vermiyorum istemiyorum falan diyorum 🤦🏼‍♀️😔

Gulsum4321 evet sanırım genelde istemeyen bayanların düşündügu tek şey…bende 3senelik evliyim evliliğim ilk zmnlarinda bikere oldu çok istediği için başkada olmadı ne bidaah oldu nede ben istedim bir kızım var bide hamileyim 🤷

Günlük pedler ve kokulu tuvalet kağıdı da akıntıya sebep olabiliyormuş

Emineerol Kötü birşey gercekten. Aslında her kadının istediği birşey bu bizimde ama kokuyor diye yaptırmıyoruz ne saçma🤦‍♀️ bu arada hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🌸

Heyyo günlük ped kullanmıyorum zaten ama kağıt havlu kullanırım sürekli ve bunu da duymuştum koku yaptığını

Gulsum4321 bende oyleyim ama şöyle düşünüyorum ben eşime yaparken oral mesela zevk suyu bazen geldi mi tadı hoşuma gitmiyor sevmiyorum kadınlarda akıntı daha çok oluyor dustan çıksan bile haliyle oral yaparken ıslanma oluyor o gelen islakligin hoşuna gidecegini düşünmüyorum kendimi rahatsiz ediyorum 4 5 kere yaptı eşim ondan sonra ne o istedi ne ben sadece ben eşime yapıyorum