Yasak_elma çantasına detaylı baktım o poşet yine duruyr ve 2tane hap var o bölümde aynı poşetin renginde siyah sertleşme hapı yazıyor interntte baktim

Twins ben cantasına bayadır bakmıyordum eşim daha önce uyuşturucuya benzer bisey kullanıldığı için arada cantasını kurcalıyorum gizliden bakma nedenim o aldatmadan değil yine kullanıyormu dye gizliden takip ediyorum çantasında bulmustum daha önce de cünkü yine

AC1512 Prezervatif ambalajina benziyor zaten dil bilmesen bile fotoğraftan anlaşılır yani. Çantasını karıştırdığını anlasın ne var bunda ben çoğu kez bakarim yani. Kullanılmış bide hic is seyahatine falan çıkar mı eşiniz?

AC1512 Evet takip et bizede haber et canım vall ben cok merak ettim bu durumu🤔

AC1512 prezervatif bu . Yabancı uyruklu eskortla beraber olmuş olabilir büyük ihtimalle prezervatifi de eskort vermiştir . Sizinleyken kullanmadığı prezervatif copunun çantasında bulunmasinin sizi aldatmasından başka bir açıklaması olamaz , üzgünüm…

taricat çöpü neden çantasında kullandığı yere Atmazmi ben onu çözemiyorum bide bu poşetin yanında hap cıkti aynı poşetin renginde

AC1512 O zaman istek arttırıcıdır canım sor eşine yani kötü bişey değilki istek arttırıcı falan derse sende bozuntuya verme

AC1512 o an çöp bulamadiysa etrafında çantasının içine ativermistir 🤷🏻‍♀️