AC1512 takip et bakalım🤔 belki oarada aldida çöpe attı paketini şimdi alınca atmayı unutmuştur?

Yasak_elma Tedavi edici gibi şeyler prezervatif paketi gibi şeylerde satılmıyo sanırım. Tek kullanımlık bişey olması lazım kullandığı şeyin. Hap gibi bişey olma ihtimali yok onu biliyorum. Bana daha çok anlık etkisi olan prezervatif gibi geldi

Rakunsu hah tam erkeklere sormak daha mantıklı yazacaktım ki bu yorumla karşılaştım 👏🏼👏🏼

AC1512 canım eşin yurt dışında ki bir marka olan prezarvatifi nasıl alabilir biraz düşün bunu çünkü hiçbir ilgisi yok diyosun demekki bunu kullanmasi için verilmiştir açılmasa anlarız da açılmış bu ben şahsen vebale girmek istemiyorum ama ben böyle düşünüyorum ve bunu anladim 😔🤦‍♀️

AC1512 sertleştiricii o zaman öyle yazıyorsa ben olsam hiç beklemediği bi anda önüne atar buna ne gibi bi ihtiyacın vardı diye sorardım nerden buldun derse yerde buldum çantandan düşmüş derdim tabi inanırmı bilemem
    Bu arada bende eşime sordum ya prezervatiftir yada sertleştiricidir dedi zamanında petrol ofisinde markette çalışmış o sıralar neler neler almaya geliyorlardı her markadan bişey vardı dedi tabi eşiniz nerden buldu onu bilemicem ona sormadan çözüme kavuşmucak gibi kim ne derse desin kesin olarak eşinizden öğrenmeniz daha doğru olur

Yasak_elma Canım gece gece üşenmedim araştırdım en iyi niyetli duygularla geciktirici mendil ise diye. Öyle bile olsa sen görmeden kullanması imkansız. Sertleşme durumunda uygulanıyomuş. Yani senin bu ürünü görmen ve ne olduğunu bilmen gerekirdi. Sen görmeden kullanıp sürpriz diye karşına çıkmıyor herhalde

AC1512 ben google lens e okuttum resmi libido yükseltici içecek diyor eşiniz belkide performansını yükseltmek için birşey de içmiş olabilir artık bu tür şeyleri bakkallar bile satıyor kokladınız mı içini iyice açıp bakın eşinize sorun çekinmeyin derim ben olsam çantanı karıştırdım şüpelendim derim yani

buzdankalpler Anlıyorum dediklerini ama nerden bileceğiz arkadaşın kocası karısıyla birlikte kullanmak için aldığını.Belkideee….??🤷‍♀️🤦‍♀️

buzdankalpler Hap değilde toz halinde tek kullanımlık istek arttırcı gibi geliyor bana bilemeyeceğim eşine sorsun neden bukadar cekiniyor eşinin çantası sonucta karıştırabilir nevarki bunda

AC1512 İnşallah dedin gibidir canım erkek bu sağı solu belli olmaz bunların

Yasak_elma yok ben karıstırdığımı sölemeye çekindiğim için değil de sölediğim zaman neden böle bsey aldın yada bnde mi kullandın dediğimde ewt sende dicek yalan sölücek belki o yüzden emin olamıcam sorsam bile

AC1512 Benim demek istediğin seninleyken senin için kullanmış olsa kullanırken görmen gerektiği. Eğer yanlış bilmiyosam hemen ilişki öncesi veya ereksiyon olma durumunda kullanılan ürünler zaten bir çoğu saatler önce kullanılan şeyler değil. Geciktiriciler özellikle ereksiyon anında kullanılıyomuş. Kaldı ki çantasında buldum demişsin. Evde köşede çöpte falan da değil. Bana şüpheli geldi. İyice düşün

AC1512 Aynen inkar eder eger bi isler karıştiriyorsa.Ozaman söyleme ve paketide atma kocanı gozlemle zamanı gelirse o paketi suratina delillerinle beraber atarsın

En son ne zaman birlikte oldunuz ? Ve bunu ne zaman buldunuz ? O önemli bence. Mesela dün ilişkiye girip bugün bunu bulduysanız çantasında sizle kullanmış olabilir siz görmeden içmiş veya nasıl kullanılıyorsa sonrada hemen çantasına koymuştur evde çöpe atsa görme ihtimaliniz var.
                Başkasıyla yapsa benimle yapmaz mantığı yanlış sabah biriyle yapıp akşam sizinle yapamaz mı ? Zaten herhalde eşinizin geçmişinde sizi aldatma durumu oldu herhalde yoksa neden bi insan eşinin çantasını karıştırsın ki ne bulmayı bekliyordunuz merak ettim. 7 senedir evliyim hiç aklımın ucundan geçmedi çanta karıştırmak 😀 ve sürekli yapiyormuşsunuz. Bence bu şeyi internetten getittirmiş olabilir