İliskide ben hep altta olmak istiyorum üste olunca yoruluyorum ya sizde yoruluyormusunz bacaklarım felan ağrıyor hemn 😂
Ustemi alttami 🙈
benımde bacdklarım agrıyo altta olmzk en ıyısı
Miyavvvv-5 altta olmak çok hoş yeni evliyim üstte yapamıyorum 😂😂 öğrenmem lazım sanırım 🙈
Miyavvvv-5 aslında üst daha zevkli, kontrolün senin elinde olması eşini daha da mutlu edecektir belki 😁 sürekli üstte olursan zaten bacaklarinda alışır ve ağrımaz 😂
Miyavvvv-5 üst sevmiyorum bacağım ağrıyor ve üstte zevk almıyorum burada bazıları hep üstte zevk alıyorum demiş
Miyavvvv-5 Üstteki zevk çok başka… Gündüzleri 10ar dakika sporla alıştırabilirsin kendini🥰
Miyavvvv-5 Duruma göre 😆 yorgunsam alt - istekliysem üst 😄
Ben altta olunca da zevk alıyorum ama üste olmanın zevki de daha fazla bence üstte yorulursam da hemen pozisyon değiştiriyoruz 🤭
Sadece alt ve ust mu yapiyorsunz bnce baska pozisyonlarda deneyin derim, 😃😃
Miyavvvv-5 Tabiki üst 😂👌
Miyavvvv-5 Üst😂
Miyavvvv-5 bi tek benmiyim yorulan diyordum neyse ki yalnız değilmişim 😂 eşim de bunu çok seviyor ama ben biraz kiloluyum çok iyi zıplayamıyorum eşime diyorum hep sen beni zıplat o zaman diye allta olmak en iyisi 😅
lkmelms Ay benimde öğrenmem lazım.o nasıl olcak kız sporla banada de de bende alıştırma yapım bari😂
Tam erkek profili 21 saat önce katılmışsın ilk sorduğun soruya bak ? Yeni üye olmuşsundur açtığın ilk Konu cinsellik olabilir ama böyle değil. Tamda bir erkeğin yapabileceği bi kullanıcı adı
Miyavvvv-5 O anki duruma göre değişiyor.Ama kucağıda seviyorum ben.Yani eşiniz otursun.Sizde kucağına oturun yüzünüz ona dönük olacak şekilde.Bacaklarınızıda eşinizin beline dolayın 🚀🔥Sonrası zevk daha çok zevk😁
Miyavvvv-5 O anki duruma göre değişiyor üst alt.Ama kucakta olmakta efsane.Eşiniz otursun sizde yüzünüz ona dönük olacak şekilde kucağına oturun bacaklarınızı onun beline dolayın🔥🚀sonrası zevk daha çok zevk 😀
Sedam60 Ben tabiki.😁Ama eşimle senkronize oda yardımcı olur yani