Miyavvvv-5 aslında üst daha zevkli, kontrolün senin elinde olması eşini daha da mutlu edecektir belki 😁 sürekli üstte olursan zaten bacaklarinda alışır ve ağrımaz 😂

Miyavvvv-5 üst sevmiyorum bacağım ağrıyor ve üstte zevk almıyorum burada bazıları hep üstte zevk alıyorum demiş

Ben altta olunca da zevk alıyorum ama üste olmanın zevki de daha fazla bence üstte yorulursam da hemen pozisyon değiştiriyoruz 🤭

Miyavvvv-5 bi tek benmiyim yorulan diyordum neyse ki yalnız değilmişim 😂 eşim de bunu çok seviyor ama ben biraz kiloluyum çok iyi zıplayamıyorum eşime diyorum hep sen beni zıplat o zaman diye allta olmak en iyisi 😅

lkmelms Ay benimde öğrenmem lazım.o nasıl olcak kız sporla banada de de bende alıştırma yapım bari😂

Tam erkek profili 21 saat önce katılmışsın ilk sorduğun soruya bak ? Yeni üye olmuşsundur açtığın ilk Konu cinsellik olabilir ama böyle değil. Tamda bir erkeğin yapabileceği bi kullanıcı adı

Miyavvvv-5 O anki duruma göre değişiyor.Ama kucağıda seviyorum ben.Yani eşiniz otursun.Sizde kucağına oturun yüzünüz ona dönük olacak şekilde.Bacaklarınızıda eşinizin beline dolayın 🚀🔥Sonrası zevk daha çok zevk😁

Miyavvvv-5 O anki duruma göre değişiyor üst alt.Ama kucakta olmakta efsane.Eşiniz otursun sizde yüzünüz ona dönük olacak şekilde kucağına oturun bacaklarınızı onun beline dolayın🔥🚀sonrası zevk daha çok zevk 😀