sancaktepe NaimeYilmaz beni kisd hesabımdan askıya almışsınız ben helal haramı anlatmadım orda gidin başka askıya alınıcak bir sürü kişi var onlara alın bende sildim kids uygulamasını istediğiniz kadar askıya alın şimdi
Pikachuu NaimeYilmaz Ya birşey sormak istiyorum mesela birisi bana yanıt verdiğinde tıkladığımda sadece post açılıyor aşağılara ben inmek zorunda kalıyorum görül cevap vermek için çok zor oluyor bu MR zaman düzelir bilginiz var mı
NaimeYilmaz Kazananlar: ahsenberberoglu@gmail.com mylife@gmail.com feleknazkrl8@gmail.com tgc.3535@hotmail.com tugce-102@hotmail.com Yedek: silac2057@gmail.com Tebrik eder ödüllerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz.
eternallove NaimeYilmaz ikinci sıradaki ben miyim e-posta adresimi hatırlamıyorum 🙄isimle giriyordum. Bende böyle şans yoktur başkası sanırım 😁bilgilendirirseniz sevinirim
eternallove Yasak_elma biri benim galiba buradaki e-posta adresim ama telefonda onu kullanmıyorum şimdi şifremide hatırlamıyorum mail attilarsa boşa gitti 😏
Yasak_elma eternallove Bize şartlarda 5 gün boyunca günde beş kere girmek diye bildirildi siz o hesabınızı kullanmadığınızı söyluyorsunuz.Hic kullanılmayan hesaplara çekişin çıkması surekli aktif olanlara haksızlık değilmi @NaimeYilmaz
NaimeYilmaz eternallove Evet kontrol ettim sizsiniz bana özelden bu hesabınızdan trendyolda kullandığınız adresinizi iletir misiniz?
eternallove Yasak_elma hesabı kullanıyorum telefondaki e-postam farklı eski kullanıcıyım yoksa 5 gün değil her gün giriyorum sen yanlış anladın 🙂
Kuzulkurt Yasak_elma e posta adresini bilmiyorsa ya başka e posta adresi verir ya da yedek kazanana verilir bilemiyorum