Günaydın herkese 🌸
Kızlar sabah kahvaltıda ister haşlama ister sahanda yumurta yiyelim (kızım mama sandalyesinde biraz dökerek yiyiyor ) ama sonrasına masayı mis gibi kokan çok amaçlı ile siliyorum yerleri çamaşır suyuyla siliyorum hemen yemek sonrası masanın altını yani. Buna rağmen sınık, sası bir yumurta kokusu oluyor o 1 2 saat. Neden ya nedenn

Cicilibicili Hipoyu bol koyarak temizleyin. Bende yumurta kokusuna çok hassasım bol bol hipo kullanmak zorunda kalıyorum rahatsız olmamak için. Kokusu aşırı tiksindiriyor.🌿

Cicilibicili valla bende aynıyım katiyen yumurta ve etin bıraktığı o kokuyu sevmiyorum. Her yeri domestosla siliyorum . Kızımın mama sandalyesinin tepsisi çıkıyor onu da güzelce yıkıyorum. Kaldırmıyor midem ya. Yumurta yedikten sonra keyif çayımın bardağını bile değiştiririm.

Yasak_elma Visneliturtaa Kardeleen bende normalde domestos kullanıyorum hamile olduğum için eşim sürekli tedirgin oluyor çok dökme zehirlencen bilmem ne bende tedirgin olunca viking markasının çamaşır suyunu aldım bulaşıklarda koku bırakmıyor ama buna fayda etmiyor sanırım. Sırf bunun için ayrıca tekrar domestos alayım bari teşekkürler kızlar 🌸💜

Yasak_elma 😅
        Biz içeride yiyoruz yemeği mutfakta hazırlama aşaması o kadar varken mutfakta olmuyor yediğimiz yer kokuyor demek istedim kuzum😅

Cicilibicili Hı anladım canım😀Bende bazen bol kokulu yemek yaptigım zaman mutfakta kokmuyor ta arka odada kokuyor yemek sanki odada yapmisim gibi yemegi bi benim evimde bu oluyor benim evimde terslik var zannediyordum ama bi benim evimde olmuyormuş😀😀