Papatya49 ayyy ciddi misinn ayy çok sevindim canımm yaa allah tamamına erdirsin inşallah ayy inanki çok mutlu oldumm yaa rabbim kucağına sağ salim sağlıkla almayı nasp etsin 💜💜😘
Soğan suyu!?!? Adet gecikmesi
Semanur21 evet valla 2 kere taptım 2 sinde de pozitif darısı senin başına Allah razı olsun canımm 🥰♥️
Semanur21 https://hizliresim.com/vZP9wG rabbim sanada nasip etsin 🌼
Papatya49 ay inşallah canım nolur dua et bana yarın bende test yapacam
Papatya49 tam net belli canım rabbim hayırlı evlatlardan nasip eylesin inşallah yarın bende o güzel haberi veririm 🙏🏻
Semanur21 inşalllaahh sende hamişsindirr allahın izniyle 🥰♥️Dualarım seninle , sizinle
Semanur21 inşallahhh♥️
Papatya49 allah razı olsun canım benim inşallah zaman geçmiyo ve çokta korkuyorum test yapmaya
Semanur21 hiç korkma bende korkarak yaptım cesur ol ve sabah yap 🥰
Papatya49 sabah yapacam inşallah benim son kaç aydır gep gecikiyodu ya ondan korkuyorum
Semanur21 ama bu kadar gecikmiyordu sonuçta değilmi😘😊
Papatya49 evet daha önce hiç on gün gecikmedi ayy inşallah vardır ya 🥰
Semanur21 yarın işk iş senin hanerini almak bak ona göre bu arada şuanda orda saat kaç burda sahur yaptık da biz 🥰♥️
Papatya49 bizim sahur 3 te canım bizde yaptık saatlerimiz şuan aynı
Semanur21 naptın tesr yaptınmı canım
Papatya49 yaptım canım bişi çıkmadı
Semanur21 sıkma canını belki kanda çıkar eltimin de öyle olmuş testte değil kanda çıkmış kan ver birde istersen
Papatya49 işte hastaneye gidemiyorum ki burda öyle iğrenç bi sistem var ki daha öncede gecikmişti aradık randevu almak için eczanede test alın varsa öyle randevu veririz diyolar
Semanur21 saçmalık olsun bekle 1 hafta daha olmazsan yine test yaparsın ♥️